Sådan renser du din beautyblender

En app du bare MÅ have!

watcher

Denne grafik er lavet af Metroxpress

Forleden fortalte min gode veninde mig om en mega smart app, som klart bør udbredes! Den hedder Watcher, og dens formål er at få folk sikkert hjem – eksempelvis fra byen.

Især os kvinder er jo en smule udsatte, når vi går alene hjem en mørk aften. Selv tænker jeg ikke meget over det, og færdes ofte alene på gåben om natten, uden at der egentlig er nogen der ved hvor jeg er…

Med denne app ville jeg kunne sørge for, at hvis der sker mig noget, så er der nogen der ved det. Den fungerer således:

Hvis jeg eksempelvis er på min stambar, Toga, og skal alene hjem. Så kan den se hvor jeg er, og så indtaster jeg, at jeg skal hjem og at jeg er på gåben.

Dernæst indtaster jeg nogle watchers altså de personer som vil modtage en notifikation, hvis der sker noget. Her kan jeg eksempelvis indtaste min mor og min kæreste.

Så indtaster jeg nogle triggers. Altså ting der vil forudsagde, at min mor og min kæreste får en notifikation. Dette kan eksempelvis være, at jeg hurtigt begynder at løbe, at mine høretelefoner bliver revet ud el.

Så begynder jeg at gå. Hvis der sker noget, har jeg en knap som jeg kan trykke på, og så modtager min mor og kæreste en besked. Hvis situationen bliver afværget, kan jeg igen trykke på en knap, og de vil modtage en besked om, at jeg er okay.

Når jeg er hjemme vil de modtage en besked om, at jeg er kommet sikkert hjem.

Jeg synes simpelthen, at det er så smart! Det er jo sjældent, at man rent faktisk vil have brug for den. Men hvis der endelig sker noget, så vil man være rigtig glad for, at man har den slået til.

Det er især også smart for helt unge, når de starter med at gå i byen. De kan måske godt være utrygge, og det vil især sætte en ro i livet hos deres forældre.

Dog er jeg en smule bange for, om tiltag som disse vil forårsage øget overvågning. Enten blandt kærester, eller af forældre. Men det gode ved denne app er jo, at man selv kan slå den fra og til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan renser du din beautyblender