Sådan får du et godt snit i gymnasiet

I uge 12…

Skærmbillede 2016-03-27 kl. 11.21.55

…Har jeg favnet en helt ny verden. Jeg har betalt regninger 😂 #curlingbarn. Jeg skulle betale ind til min fagforening, samt betale en togbøde. Jeg anede ikke hvordan man gjorde, så jeg måtte ringe til min far….

..Var jeg ude og spise på Café A. Mine forventninger var meget lave, men det var faktisk rigtig fint sammenlignet med, hvor enormt billigt det er! Kan også varmt anbefale deres frosne lemonade 😀

…Sås jeg med min gymnasieveninde, som jeg faktisk ikke har set siden vi gik ud af gymnasiet. Men det føltes som om, at det kun var få dage siden vi havde set hinanden sidst <3

…Var jeg ude og spise brunch på Café Bopa. Det koster 40,- i hverdagene for en brunchbuffet. Der er ikke meget på buffeten, men det er sgu godt i forhold til hvor billigt det er!

Kom jeg til at shoppe sidst på måneden, på trods af at jeg ikke RIGTIGT har nogen penge. Men hey, når der er 40% rabat, er man jo næsten nødt til det!

…Var vi hjemme og spise og overnatte hos Mads’ familie. Vi blev opvartet så meget med mad, vin, sodavand, teramisu, slik og chokolade, at jeg næsten tror, at jeg på den ene dag har taget fem kilo på.

…Introducerede jeg Mads til et nyt Iphonespil. Det resulterede i, at han den ene dag nægtede at gå i seng til han havde slået min rekord. Da han så havde slået den hovederede han til jeg faldt i søvn. Morgenen efter måtte jeg ikke tale til ham, fordi han skulle koncentrere sig.. Meget vigtigt spil!

Drak jeg mig fuld med tre gode venner fra Radikal Ungdom. Vi er blevet ret vilde med spillet ”fuck the dealer”. Må hellere skrive et indlæg snart med gode drukspil, så jeg kan introducere jer til det 😂

Drak jeg drinks med tre gode gymnasieveninder. To af dem skal ud og rejse i halvanden måned, så det var en slags ”farvel og på gensyn”. Damn jeg er jaloux på de veninder der rejser ud og oplever, mens jeg selv tilbringer halvdelen af min tid på studiet, og den anden halvdel på arbejdet…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du et godt snit i gymnasiet