Når mor arbejder meget

At være bange for at skille sig ud

IMG_6723 SKO//ASOS   BUKSER//MBYM   PELS//SAKSPOTTS

Generelt er jeg ikke typen, som er bange for at skille mig ud. Jeg siger hvad jeg vil, gør hvad jeg vil og mener hvad jeg vil. Hvad folk synes om min måde at være på eller mine holdninger, tager jeg ikke så tungt.

Men jeg har det faktisk af og til lidt svært ved at turde skille mig ud rent udseendesmæssigt. Der er en del tøj, som jeg synes er mega fedt, men som måske er lidt ”anderledes”. Blandt andet det tøj på billederne – min vaskebjørnspels, eller mine nye trompetbokser. Men også de nye bukser jeg lige har købt (KAN KØBES I DAG MED 48% RABAT!!!), som er med vide ben, hvilket jo er lidt ”specielt”.

Jeg synes, at det er mega fedt, men nogen gange er jeg også lidt nervøs for at tage det på, fordi jeg er bange for hvad andre tænker.. Det er så åndsvagt, for det rager jo ikke nogen andre, hvad jeg har på, men det tænker jeg faktisk over.

Jeg tror bestemt ikke, at jeg er den eneste der har det sådan. Men piger, vi må sgu bare lige tage os sammen – og så i øvrigt lade vær med at sende hinanden elevatorblikke. Vi kvinder, er kvinder værst. For vi kan godt nok sige nogle stride ting, og sende nogle stride blikke. Lad os nu lade vær med det!

IMG_6724 Dette indlæg indeholder affiliatelinks

4 kommentarer

 • Louise

  Jeg vil blot knytte: vi vælger også ofte den negative tolkning af elevatorblikket – det kunne jo også betyde; hvor filan har hun fundet det outfit??!! Som i, “det gad jeg virkelig godt eje”-agtigt. Jeg tror vi vælger selv hvordan fremmede menneskers kropssprog skal tolkes – og at det opfattes negativt bunder nok mest i egen usikkerhed – tænker jeg? Det gør i hvert fald livet lettere! 🙂 Men hvad ved jeg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Louise: Ja det tror jeg, at du har ret i! Jeg kommer tit til at sende et ”elevatorblik”, fordi jeg synes, at nogen har noget pænt tøj på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender så godt til dine tanke. Derfor holder jeg mig som regel til sort. Det burde jeg måske arbejde med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mor arbejder meget