Vind en iPad Air 2 og et års digitalt abonnement af Information!!

Marts favoritter

Jeg vil starte et nyt koncept her på bloggen – månedens favoritter! Jer der læser mange blogs, eller ser videoer på Youtube kender dem med garanti. Til alle jer andre, så handler det i alt sin enkelthed om, at man i slutningen af en måned (eller starten af den næste, hvis man er lidt langsom i optrækket som jeg), deler nogle af de produkter/ beklædningsgenstande etc. som man har været glad for i løbet af måneden. Som regel er det noget man har fået/ købt i løbet af den pågældende måned, men det behøver det ikke at være.

Det er ikke hver måned, at jeg køber noget sådan super sindsoprivende. Så det er ikke sikkert, at der kommer en månedens favoritter hver måned – men i hvertfald en gang imellem 😛

Skærmbillede 2016-04-04 kl. 20.44.03

1// Gina Tricot Jessie skjorte

Denne skjorte købte jeg i starten af måneden, og jeg har været virkelig glad for den. Normalt går jeg ikke så meget i skjorte, men det klæder mig sgu meget godt. Det værste er bare, at jeg begynder at svede som et svin #TooMuchInformation. Men denne skjorte er i hvertfald super lækker, i sær til prisen. Den koster nemlig kun 159,-!

2// ASOS AGRO Leather Studded Biker Boots

Disse skønne sko har jeg VIRKELIG været glad for. Jeg synes, at de er SÅ fede. Jeg købte dem i midten af måneden, og har allerede brugt dem virkelig meget. De koster kun lidt over 500,- og det synes jeg sgu er en rimelig fair pris. Kan virkelig anbefales!

3// Kløver vaseline

Ja.. Noget så sexet som kløver vaseline, har jeg været ret glad for i denne måned. Jeg får SIMPELTHEN så tørre læber om vinteren/ foråret, og her har vaseline virkelig været min redning!

4// Richmond & Fitch Marble Iphone 

I Marts købte jeg dette FANTASTISKE Iphone cover. Jeg har simpelthen været så glad for det. Jeg synes, at det er så flot og føles så godt i hænderne. Kan virkeligt stærkt anbefales. Det findes også i en masse andre farver!

5// Nivea Q10 Firming Body Oil

Jeg fik denne skønne olie tilsendt af et kommunikationsbureau i midten af måneden, cirka. Olien udjævner hudtonen, plejer intensivt samt mindsker synligheden af strækmærker. Meget kan man sige om min ikke helt så spændstige body, men strækmærker er dog ikke det problem jeg døjer mest med – trods alt. Så jeg brugte det på mine overarme, hvor jeg desværre har nogle ret grimme, røde knopper. Brugen af denne olie gjorde mine arme meget blødere, så det har jeg været rigtig glad for. Den koster også kun 89,-, så den kan klart anbefales.

6// GB by Gun Britt Hair Treatment Oil Argan

Denne olie fik jeg faktisk af min kærestes forældre i julegave, så har brugt det i en del tid. Det er et plejeprodukt til håret mod spaltede spidser. Jeg er rigtig glad for det, og synes at det fungerer optimalt. Det kan klart anbefales!

7//River Island Block Heeled Chelsea Boot

Ja, man kan desværre ikke se skoene så tydeligt på billedet.. Men jeg købte dem samtidig med andre sko, og jeg har virkelig også været glade for dem! De er SÅ flotte, i sær i forhold til at de kun koster 478,-!!! og så går man rigtig godt i dem. Kan uden tvivl anbefales!

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

1 kommentar

  • Hey babe
    Du skulle tage at smøre noget HTH på de der arme, Olien er jeg også selv vild med og den kan helt sikkert noget, men der skal lidt syre til, for at få bugt med de knopper :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en iPad Air 2 og et års digitalt abonnement af Information!!