Marts favoritter

Når man bare ikke gider træning

IMG_4919

Jeg træner to gange om ugen (blanding af løb og styrketræning). Som udgangspunkt…

Jeg plejer at holde det rimelig godt. I sær fordi jeg faktisk godt kan lide at træne. Jeg synes faktisk, at en løbetur er en god måde at starten dagen på (sindsyge kvindemenneske).

Men nogle gange, så gider jeg bare ikke.. Det kender I nok allesammen!

I dag havde jeg pakket mit træningstøj ned i min taske, fordi jeg havde regnet med, at jeg skulle op og træne efter studie og det møde jeg havde i eftermiddags. Men jeg gad bare virkelig ikke!

Når man dropper træning, får man det altid herre dårligt med sig selv. Når man kigger i spejlet ser det pludseligt ud som om, at røven hænger flere meter længere nede end den plejer.

Men sådan synes jeg ikke, at det bør være! Når jeg ikke gider at træne, så lader jeg vær. Jeg gider ikke at ”presse” mig selv til at træne, hvis jeg ikke har lyst. For jeg træner fordi jeg godt kan lide det. Jeg træner selvfølgelig også for at holde mig sund og rask, men det skal ikke alene være min motivation.

Så lige nu sidder jeg i mit nattøj i min seng. Har lidt nogle planer om en eventuelt lur, og så glæder jeg mig til, at jeg i aften skal ind og se ”Quizzen med Signe Molde” med mit studie – hvor vi også skal have rundtur i DR! Det bliver mega sjovt.

Muligvis får jeg kun trænet en enkelt gang i denne uge. Men whatever!

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marts favoritter