Kvinde ser grim ud på et billede, du gætter ALDRIG hvorfor!

Mor Lone fylder 38.. sådan cirka.

IMG_7112 

I går blev min mor 38 år! Eller.. Hun blev 58 – men hun kunne nu sagtens gå for en der var mindst 10 år yngre! 38 er måske lige at presse citronen… Det fejrede vi (hendes bror + familie, hendes kæreste, min kæreste og jeg) med lækker lækker mad og vin.

Mads og jeg kom alt for sent i seng, med alt for meget vin i blodet. Så jeg var godt nok træt på job i dag. Note til selv er uden tvivl, at man aldrig skal holde fødselsdag på en hverdag…

I aften skal Mads og jeg ud og spise noget sushi. Vi har snakket lidt om en eventuel biograftur, ellers skal vi bare hjem og slappe af. Jeg er helt færdig efter en lang dag på job, med et lidt tung hoved. Jeg håber, at I får en rigtig dejlig weekend <3IMG_7096IMG_7103IMG_7108IMG_7110IMG_7115

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinde ser grim ud på et billede, du gætter ALDRIG hvorfor!