Mor Lone fylder 38.. sådan cirka.

I uge 15…

Skærmbillede 2016-04-17 kl. 13.01.23

…Har jeg brugt det meste af ugen på studiet, på at skrive ET læserbrev (seriøst, jeg plejer at bruge 10 minutter på at skrive et læserbrev). Der er intet bedre, når det man laver på studiet, er det samme som man laver i sin fritid 😂

…Har jeg været i den flygtningecafé, som jeg er frivillig i engang i mellem. Det var simpelthen så hyggeligt! Jeg talte med en eritreer det meste af aftenen, som fortalte en masse om hans flugt. Som tog et helt år! Det var virkelig rørende.

…Har jeg takket nej til at deltage i DM i debat (som jeg deltog i sidste år). Det er en sjov konkurrence at deltage i, og jeg lærte meget af det sidste år. Men formatet er bare ikke mig. Jeg gider ikke debattere for at konkurrere, jeg vil debattere for at komme til en fælles forståelse eller overbevise (hvor kedeligt og radikalt det så end lyder). Dertil synes jeg at udvælgelgesprocessen er virkelig dårlig – også selvom den er blevet lavet om.

…Havde jeg min veninde, Lea, ovre til en sygt lækker cheesecake! (Find opskrift her)

Har jeg fundet min look-a-like 😮 (seriøst, det er vildt)

…Var Mads og jeg ude og spise running sushi. Vi var meget knækkede bagefter!

…Var jeg ude og løbe en smuk tur, blandt de nyudsprungne kirsebærtræer i Kongens Have (bispebjerg light)

…Holdt jeg workshop på Radikal Ungdoms introkursus, og drak mig i hegnet med søde venner og introkursister bagefter <3

…Havde jeg et indlæg i Politiken, som I kan læse her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor Lone fylder 38.. sådan cirka.