Gæsteblogger // Ung mor - helt planlagt

April favoritter

IMG_7256Jeg synes faktisk at jeg fortjener en applaus for at lave favoritter på den aller sidste dag af måneden! Crazy shit. Her er mine favoritter for April <3

Ellos collection – bluse

Jeg viste jer også denne fine bluse i mit supper fash ”Outfit of the day” i går. Jeg købte den for ikke særlig lang tid siden på Ellos, og er allerede blevet rigtig glad for den. Jeg synes, at den er så fin, og jeg kommer sikkert til at bruge den rigtig meget til sommer. Den koster 399,-

Real Techniques Core Collection 4 stk.

Jeg har skrevet om dem før. Men mine fire børster fra Real Techniques, er jeg simpelthen så ubeskriveligt glad for. De koster kun 239,-, og kan simpelthen bruges til alt. Jeg bruger dem til pudder, contour (både cream og pudder), bronzer og highlight. Det er et virkeligt godt start-køb, hvis man er lidt ny med alt det der make-up.

NIVEA Creme Care Facial Cleansing Wipes (25 stk)

Disse renseservietter fra Nivea, er nogle jeg har fået til test, inden de er udkommet i butikkerne i denne uge. De er en del af en ny Creme Care Facial Cleansing produktserie fra Nivea. Jeg har også prøvet deres deres Cream Wash og Lotion fra serien, som også er rigtig gode. Men disse renseservietter er min klare favorit. Jeg kan rigtig godt lide, når det er enormt nemt at fjerne sin make-up. Det er disse! Du skal nemlig bare tage en serviet, køre den over ansigtet – og så er din make-up væk. Jeg er kæmpe fan! Og så koster de kun 50,- for 25 stk.

Aloe Vera King Natural Pomegranate

Dette er min absolutte yndlingsdrik for tiden. Mads og jeg har drukket reeeet mange af dem her i April 😛 De fåes desværre kun i få kiosker, men de er virkelig lækre. Det er selvfølgelig hamrende usundt – dog lidt sundere end en cola. Der er rigtig Aloe Vera i, så de er ret sjove at drikke 😛

NIVEA Protect & Care anti-perspirant

Denne spritnye deodorant fra Nivea, har jeg ligeledes fået til test. Den er perfekt til mig som sveder ad helvede til, fordi jeg cykler over alt. Det er en roll-on deodorant, som giver antiperspirant beskyttelse, men også giver de plejende egenskaber den klassiske NIVEA creme. Den fåes både til mænd og kvinder, og både som spray og roll-on. Den er 100% alkoholfri og koster kun 35,- som roll-on! Kan klart anbefales.

Chaya – Season

Denne lækre ”Season” te fra Chaya, har jeg været rigtig glad for. Jeg har jo været mega syg – og efterfølgende har jeg været (og er stadig) mega forkølet og har ondt i halsen. Så er det dejligt med en lækker te. Den kan købes på nettet, og koster 88,- for 250 gram.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger // Ung mor - helt planlagt