Jeg har lyst til at brænde min BH

Sommer på Instagram

Skærmbillede 2016-05-11 kl. 19.12.48Det er endelig blevet sommer! Eller det vil sige… det er blevet dansk sommer. Det betyder, at man får lullet sig selv ind i illusionen om, at man de næste 3-4 måneder skal rende rundt i sin bikini og leve af vindruer og is. Men sandheden er, at det skal du ikke. For om et par dage regner det igen.

Men det betyder også, at vi danskere formår at nyde det gode vejr, når det er der. Jeg har fået spist dejligt mange is (jeg skal ikke på ferie i år, så det der med bikinikrop er totalt overvurderet), spist udenfor på terrassen og naturligvis taget herre mange instabilleder. Det hører jo ligesom med, for alt er så charmerende når der er sol.

Så husk at gå ind og følg min Instagram, og følg mit vilde instaliv. Mens du er i gang, så husk også at følge mig på snapchat – frejafokdal. Og så husk for søren da at nyde sommeren og solen, når du ikke sidder og griner af min mystory 🙌Skærmbillede 2016-05-11 kl. 18.43.20 Skærmbillede 2016-05-11 kl. 18.43.33 Skærmbillede 2016-05-11 kl. 18.43.55

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har lyst til at brænde min BH