Gæsteblogger // Jeg går med peberspray

Hør mig i radio

1I dag var jeg en tur i Annejagt på Radio24syv – et debatprogram med debattør og blogger Anne Sophia Hermansen. Jeg var inviteret derind sammen med Anna Viemose, Nathalie Camilla Larsen og Mads Holger. Vi skulle debattere youtube, og så skulle os tre unge kvinder, lære Mads Holger og Anne Sophia Hermansen, at være lidt mindre reaktionær.

Jeg holdte blandt andet en tale, hvor jeg opfordrede forældre til at inddrage deres børn i de huslige pligter. Jeg var med i hele to timer, så hvis I ikke allerede er trætte af mig, så skal I nok blive det, efter at i har hørt dette program 😉

Jeg synes, at det var super hyggeligt. Radio er et fedt medie, og jeg tror det er noget som kommer til at vinde frem. Det er et medie som passer utrolig godt til det liv de fleste lever i dag, hvor man altid er på farten. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave radio, engang i fremtiden.

I kan høre første time HER og anden time HER.2 3

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger // Jeg går med peberspray