Lækkert tøj til VANVITTIGE priser

Bloggen fylder 1 år!

IMG_4882

HVOR ER DET VILDT! Lige præcis i dag d. 19. Maj, fylder bloggen 1 år.

Det er præcis et år siden, at jeg skrev det aller første indlæg her på bloggen ”Skal du nu også være blogger dit narcissistiske, selvpromoverende fjols?”.

Tiden er godt nok gået stærkt. Jeg føler LIGE, at jeg har startet bloggen.

Det har været et skide sjovt år! Jeg elsker virkelig at drive bloggen her. Det optager selvfølgelig en del tid. Selvom det egentlig bare er en hobby, så kræver det jo en del hele tiden at producere nyt indhold.

Men man bliver jo motiveret når man kan se, at der kommer flere og flere læsere til, og at folk synes, at det er fedt at læse med.

Tusind tak til alle jer der læser med <3 Uden jer havde det selvfølgelig ikke været en brøkdel så fedt!

For noget tid siden lavede jeg en video, hvor jeg fejrede bloggens 1 års fødselsdag. Det gav faktisk overhoved ikke nogen mening, eftersom bloggen slet ikke var fyldt 1 år på det tidspunkt 😂 Men jeg tror bare, at jeg manglede en anledning. Så nu får I den lige én gang til, haha.

2 kommentarer

  • Freja Fokdal

    S: Hahaha, det kunne jeg godt forestille mig 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

    Din blog kan også bare være lige som de kvinder, der fylder 30 år efter år, den bliver ikke ældre end ét 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert tøj til VANVITTIGE priser