Her bor jeg

Træning sat på pause

IMG_4908

Jeg træner to gange om ugen. Blandet løb og styrketræning. Sådan relativt fast. Jeg er ikke så nazi med det, og springer gerne en dag over, hvis jeg simpelthen ikke gider. For træning skal være noget, som jeg synes er sjovt.

I sidste uge løb jeg kun en enkelt gang – mandag. For tirsdag vågnede jeg op med snot i hele hovedet og slim i halsen – mere end jeg plejer. For jeg er stort set altid snottet. En dag efter var jeg hæs as fuck, og hostede helt vildt.

Så jeg har ikke trænet siden den mandag. Jeg gider ikke forværre min ”sygdom” ved at træne. Det er for åndsvagt.

Men i morges havde jeg sat mit ur til klokken 08.00, selvom jeg faktisk først skal noget klokken 11.00. Jeg havde tænkt mig at tage op og træne.

Men jeg havde nok været lidt for optimistisk, for min hoste er nærmest værre i dag end den var i går.

Så jeg droppede træningen, skrev et blogindlæg om det og drak en kop kaffe i stedet… Nu vil jeg ringe til min læge og få en tid, så jeg forhåbentligt snart kan få gjort noget ved det her show.

Nu er der gået halvanden uge uden træning, og jeg føler vitterligt, at jeg er blevet både tykkere og svagere. Jeg ved ikke helt om det går så hurtigt? Måske. Men en stor del af sådan noget er nok også mentalt 😛  Og så gør det faktum, at jeg spiste chips med holliday dip i går det nok heller ikke meget bedre. But i have no regrets, for det smagte fandme godt.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her bor jeg