Bloggen fylder 1 år!

Alt gik galt for mig i går

IMG_4824

Alt gik vitterligt galt for mig i går…

På mit studie har vi pt. ”semesterprojekt”, hvis man kan kalde det det. Hver studiegruppe skal producere et magasin. Min gruppe skriver et ungetillæg til Hus Forbi.

Så i går skulle min studiekammerat og jeg ud og interviewe en kilde på Nørrebro.

Da jeg kørte ned af Øster Søgade, og skulle dreje ned ad Dronning Louises Bro, valgte jeg, som halvdelen af alle andre cyklister, lige at krydse over fortovet. Det er hurtigere, og der var ikke nogen mennesker. Lige rundt om hjørnet stod en politibetjent, som stoppede mig. Bøde på 700,- vær så artig.

Jeg blev bitter. Ikke over bøden, for den har jeg jo ligesom selv bedt om. Men jeg blev bitter over, at jeg følte mig lokket ind i en fælde. Ham politibetjenten stod der KUN fordi de ved, at der er ekstremt mange cyklister, der krydser over fortovet lige dér. Det er det eneste han står der for. Og undskyld mig, men det er godt nok ikke meget skade man gør, hvis man krydser over et fortov, hvor der ikke er nogen mennesker.

Havde han patruljeret rundt i byen, var kommet forbi og havde set mig krydse over fortovet, så havde jeg ikke set noget galt i bøden. Men jeg bliver så sur over, at man placerer politibetjente specifikt for at få nogle kroner i kassen af cyklister der springer over hvor gærdet er lavest, men faktisk ikke gør nogen skade.

Jeg kørte forbi ham tre gange i løbet af i går. Hver gang stod han og gav en ny bøde. På et tidspunkt stod der hele to betjente, som begge var ved at udskrive en bøde. Imens er der mennesker der får røvet deres bolig, folk der får stjålet deres pung eller bliver slået ned. Måske de skulle gøre noget ved det i stedet.

Det er ligesom fotovogne. Jeg synes det er HELT fint, at man har fotovogne på strækninger, hvor der eksempelvis er en skole eller et sted med farlige sving el. Men man har bare hørt  mange eksempler på fotovogne, som er placeret lige før en bakke, hvor man jo naturligt gasser op el. Fotovogne som er placeret udelukkende med det formål at skrabe penge i kassen. Jeg synes simpelthen det er så småligt!

Nok om det. Lige inden jeg fik bøden, hoppede mit gear på cyklen også af. Så efter vores interview, måtte jeg aflevere den til en cykelhandler på Nørrebro. 600,- lige dér. og da jeg fik den tilbage, kunne jeg bare mærke, at der var et eller andet galt. Lur mig om den ikke går i stykker igen om et par dage.

Som om det ikke var nok, så gik jeg ned på apoteket for at købe noget astmamedicin. Jeg har jo som sagt astma. Min medicin var steget fra ca. 350,- til 415,- …. Det er altså over 2.000 kroner om året det koster mig at have astma så! Der kommer så dog noget tilskud oveni når jeg når over en beløbsgrænse, så reelt set er det mindre. Men alligevel! Det er godt nok mange penge for en fucking astmaspray.

Så i går var ikke verdens bedste dag for mig… Det var i hvertfald en dyr dag! Men nu vil jeg ikke græde mere over spildt mælk 🙂

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen fylder 1 år!