Vi jomfrushamer mere end vi slutshamer

Ting der seriøst skal stoppe #3

My bitterness strikes back! 5 ting som seriøst skal stoppe.

Underlige børnenavne

Det er som om, at forældre nu til dags ryger en kæmpe joint, lige inden de navngiver deres børn. Hvad fanden sker der for alle de pisse lange, og virkelig underlige navne børn har i dag? Bror… Hvem fanden kalder sit barn for Bror? Vil du ikke have, at dit barn har nogen venner? VIL du gerne have, at det bliver mobbet? Senest har Paradise- Amalie jo valgt at kalde sit barn for ”Josephine Charlotte”.. De kan jo ligeså godt bare tilmelde barnet castingen til De unge mødre, nu de er i gang.

Grove kammerjunker

Jeg er helt med på ting der er grove. Jeg er jo radikal – spelt er min bedste ven, og jeg er totalt me på konceptet. Men grove kammerjunker, det smager fandme dårligt, og det skal stoppes. Prompte.

CBS-syndromet

Èn ting der seriøst irriterer mig, er det jeg kalder CBS-syndromet. En lidelse, som enhver der har studeret et par år på CBS har. Når man lider af CBS-syndromet bytter man ca. 10% af alle sine ord ud med engelske ord – særligt fagord. Der er ikke nogen normale mennesker som forstår et klap af, hvad de siger og de lyder som nogle kæmpe douchebags. Tal dog dansk.

Folk der kommer for sent

Der er næsten ikke noget der kan sætte mit pis mere i kog, end folk der kommer for sent.. Det er simpelthen så irriterende, og vidner om en grundlæggende mangel på respekt for andre menneskers tid.

Folk der lægger mange billeder op på Instagram på én gang

Nøøøj… hvor jeg hader når folk lægger rigtig mange billeder af stort set det samme op på Instagram på én gang… Har de ikke fattet konceptet? Det mønter sig ud i en direkte unfollow fra mig. Det er pisse irriterende.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi jomfrushamer mere end vi slutshamer