Ting der seriøst skal stoppe #3

Hej crossfit, farvel fitness

IMG_7579

HÆNDERNE LÆNGER TILBAGE, KVINDE!

Træning skal være sjovt. Sådan er det bare. Ellers bliver det en dum pligt, som bare gør livet surt at leve.

Jeg har længe været træt af Fitness. Jeg har trænet i Fitness DK i 3,5 år, og der skal bare ske noget, kan jeg mærke! Jeg får ikke rigtig presset mig selv, og jeg keder mig når jeg er der.

Så i går var jeg til prøvetime i Crossfit Copenhagen. Det var mega fedt! Det var hårdt, og så gik tiden bare helt vildt hurtigt, fordi der hele tiden skete noget.

Jeg er i sådan OK god form, hvis jeg selv skal sige det. Men det var hårdt, og jeg er virkelig øm i dag! Det føles så godt.

Så lige så snart jeg kom hjem, fik jeg meldt mig ind og tilmeldte mig et opstartsforløb. Det er et forløb med fire træninger på to uger, hvor man følger et hold, og bliver introduceret til Crossfittens øvelser, begreber etc. Jeg starter på torsdag.

Jeg glæder mig simpelthen så meget. Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af konditionstræning og styrketræning, med enormt meget fokus på funktionalitet. Jeg har i noget tid overvejet at træne op til Nordic Race, som er et militær forhindringsløb. Det vil jeg uden tvivl kunne bruge crossfit til.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der seriøst skal stoppe #3