Hold op jeg glæder mig til at flytte...

10 af mine dårlige egenskaber

IMG_6728

Ingen er perfekte. Vi har alle en masse dårlige egenskaber, af den ene eller den anden art. Jeg tror, at det første skridt mod at vende sig af med disse ting, er selverkendelse, og ikke at være bange for at fortælle om det. Jeg ved udemærket godt hvilke ting ved mig selv jeg burde lave om. Nogle af dem er sværere end andre, da de er meget ubevidste, og nogen af dem er bare så stor en del af mig. Men jeg prøver!

Jeg vil gerne dele mine dårlige egenskaber med jer. Jeg har sikkert flere, som jeg ikke kender til 😛 Måske I også selv har nogen af dem?

1. Der skal virkelig ikke meget til, for at irritere mig. Jeg bliver alt for hurtigt tvær, og det går som oftest udover Mads, men også udover alle mulige andre.

2. Jeg kan hurtigt komme til at virke arrogant. Primært fordi jeg laver mange arrogante jokes, som bestemt kan misforståes.

3. Jeg er faktisk ret jaloux anlagt. Jeg kan blive jaloux over alle mulige ligegyldige ting – og det er rigtig irriterende, i virkeligheden nok mest for mig selv.

4. Selvom man ikke skulle tro det, har jeg svært ved at tale foran forsamlinger. Ikke i paneldebatter og sådan noget, men eksempelvis at gå på talerstolen til landsmødet synes jeg er ret grænseoverskridende, og DM i debat sked jeg også totalt grønne grise over. Det er jo ikke særligt smart, når man rigtig gerne vil deltage i den offentlige debat.

5. Jeg har svært ved at skjule, hvis jeg ikke kan lide folk, og kommer af og til med nogle lidt for stride kommentarer.

6. Jeg er vildt upassende, og nogle gange kender jeg ikke helt mit publikum, og kommer til at støde nogen, eller får folk til, at tro at jeg er vildt mærkelig.

7. Jeg kan vitterligt blive ked af det, hvis der er mennesker der ikke kan lide mig. Jeg er virkelig dårlig til at være sådan ”jeg er ligeglad med hvad andre tænker om mig”.

8. Jeg er virkelig dårlig til at være alene i længere tid af gangen. Jeg har brug for selskab, ellers bliver jeg enormt deprimeret.

9. Jeg kan virke meget opmærksomhedskrævende og generelt ”lidt for meget”.

10. Jeg er ikke særlig perfektionistisk. Mange ting gør jeg enormt hurtigt, og jeg har ikke rigtig ”øje for detaljen”. Det kunne jeg godt tænke mig at have.

Jeg ved udemærket godt, at jeg aldrig nogensinde kommer til at slippe af med alt det her. Meget af det (som eksempelvis at være sceneskræk) er så ret almindelige ting. Men man skal i hvertfald forsøge!

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold op jeg glæder mig til at flytte...