For hvis skyld gør du det?

Kan mænd og kvinder være venner?

1

Det er et kendt udsagn, at mænd og kvinder ikke kan være venner. I hvertfald ikke uden, at én af dem på et tidspunkt vil have mere. Men det tror jeg fandme ikke på.

Hvad er det for et samfund vi lever i, hvis mennesker fra hvert sit køn ikke kan være venner, uden at den ene har lumre tanker med venskabet?

Halvdelen af mine venner er mænd. Jeg holder vanvittigt meget af dem, men jeg kunne aldrig nogensinde drømme om at være sammen med dem, og jeg er sikker på, at de har et på samme måde. Jeg synes det er meget primitivt at tro, at mænd bare vil knalde med alle kvinder de har en relation til.

Jeg tror faktisk på, at mænd godt kan se kvinder som andet end et objekt for erotik. At mænd godt kan se kvinder som en skide god makker at drikke øl med, og have det sjovt med.

Når det så er sagt, så synes jeg faktisk det er lettere at have venner af det modsatte køn, når man har en kæreste. For så er det i hvertfald HELT tydeligt, at der ikke er mere i kortene, end blot venskab. Så behøver man ikke være bange for, om man sender nogen forkerte signaler, fordi det ligesom ligger i kortene, at man selvfølgelig ikke er interesseret.

For selvfølgelig kan situationen opstå, hvor den ene part leger med tanken om, hvorvidt venskabet kunne udvikle sig. Den situation har jeg heldigvis ikke selv været i – for jeg kan simpelthen ikke forestille mig noget mere akavet, og smertefuldt såfremt der er dybe følelser indblandet.

Selvfølgelig kan mænd og kvinder være venner, det er der absolut ingen tvivl om!

Man kan selvfølgelig også bare have bøssevenner (som søde Adnan på billedet), så er der i hvertfald slet ikke noget problem 😉

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

2 kommentarer

  • Gitte

    I tidens løb, har jeg haft gode og inspirerende bøssebekendtskaber. Og dem kan jeg godt blive forelsket i!Men det er meget nemmere, for jeg ved hvor jeg står. Og forelskelse kender ingen grænser og er ikke ulovligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

    Det er udelukkende et spørgsmål om fysisk, ikke mental tiltrækning. Hvis han tænder på hende og omvendt, vil det venskab være kompliceret fra starten, hvis han begynder at tænde på hende eller omvendt, vil det om muligt være værre fordi så har man nået at finde ud af hvor fantastisk den person er, og så er det nemmere at gå fra tiltrækning til at udvikle eventuelle følelser. Unrequited love = unbalanced friendship = failure.Det er selvfølgelig bare min måde at se på det, og der er ingen regel uden undtagelser. Jeg har haft venskaber hvor den ene har været tiltrukket af den anden i en brandert, men i dagens og fornuftens lys, ved man godt det kun var et spørgsmål om procenterne fra vodkaen. Og hormoner. Massere af hormoner.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For hvis skyld gør du det?