Shop mens pundet er lav

Jeg gider ikke på Roskilde Festival

IMG_6495

AFFILIATE: SKJORTE // BUKSER // SKO (similar)

Jeg er 19 (snart 20) år gammel, og jeg har aldrig været på Roskilde Festival. Det har simpelthen ikke tiltalt mig.

Min snapchat er efterhånden ved at være fyldt med my-storys fra Roskilde Festival, hvor mine venner drikker sig fulde og hygger sig. Min weekend, derimod, har været røvkedelig. For jeg har bare været hjemme og passe Mads, som desværre er blevet syg. Så umiddelbart ville man tro, at jeg længdes efter at komme derned. Men det gør jeg ikke. Overhoved.

For at være helt ærlig, så kan jeg ikke lade være med at tænke ”godt det ikke er mig”.

Jeg er ikke snerpet – hvis jeg selv skal sige det. Men  mange dage, med alt for mange lunkne bajere, et varmt telt, pisse ulækre toiletter og mulighed for regn og minimalt læ…. Det kan jeg simpelthen ikke overskue. Jeg synes Folkemødet kan være lidt stramt, og det er LUKSUS i forhold til Roskilde.

Jeg kan godt lide at drikke mig fuld. Men jeg kan også godt lide at komme hjem i min rare, varme seng bagefter. Vågne op, og tage et bad på mit eget badeværelse. Jeg ved heller ikke helt, om det der ”sidde og drikke øl hele dagen, og konstant have en lille brandert på” er mig. I hvertfald ikke i  mange dage.

Og så er der det der med musikken… Når jeg har set på programmer fra Roskilde, er det virkelig begrænset, hvor mange af kunstnerne jeg rent faktisk ville gide at se! Så vil jeg langt hellere på Skanderborg Festival eksempelvis, hvor jeg faktisk kan lide størstedelen af programmet.

Sidst men ikke mindst, er det dyrt! Især hvis man også vil have noget ordentlig mad, og nogle kolde øl. Det er nogen penge jeg langt hellere ville bruge på en tur til de varme lande.

Jeg kan slet ikke udelukke, at jeg en dag skal prøve at komme på Roskilde. Det skal man jo næsten prøve! Om ikke andet på en endagsbillet. Jeg kan selvfølgelig heller ikke udelukke, at det bare er lige mig, når jeg så først prøver det! For det ved man jo ikke, før man har prøvet.

Men lige nu, er det bare ikke noget jeg har lyst til at prioritere, og det tiltaler mig faktisk overhoved ikke.

4 kommentarer

 • Freja, jeg er fan af dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna IBJ

  Jeg har det fuldstændig på samme måde som dig Freja – desværre har jeg oplevet nogle gange at folk kigger underligt på en hvis man siger at man ikke er til at tage på roskilde… Nogle tror ligefrem at mange så er snerpet fordi man ikke gider roskilde :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Anna: Ja, det er desværre også lidt min opfattelse 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop mens pundet er lav