Jeg gider ikke på Roskilde Festival

Det med mænd…

giphy

Min søde veninde Theresa, har over den seneste tid lavet en ”serie” på hendes blog, hvor hun fortæller om gamle flammer. Jeg synes det er fantastisk læsning!

Det fik mig til at tænke over, om jeg kunne lave det samme. Men for at være helt ærlig, så har jeg ikke særlig meget at fortælle. Der har ikke været særligt mange spændende mænd i mit liv. Jeg har været forelsket én gang før jeg mødte Mads, og han er en af mine rigtig gode venner i dag. Så har der været korte, kærligheds- og dramaløse forhold, som blev glemt lige så hurtigt som de blev indledt. Ikke rigtig noget at skrive hjem om.

Lige nu er jeg i et meget etableret forhold, allerede som nitten-årig. Det har jeg været de seneste halvanden år, og vi er ved at flytte sammen. Jeg er lykkelig! Men har jeg prøvet det jeg skal?

Det synes jeg, at jeg har. Jeg synes ikke, at der er noget jeg mangler at have prøvet på singlefronten. Hvis vi bliver gift og jeg om tredive år ser tilbage, så tror jeg faktisk ikke, at jeg vil fortryde, at jeg ikke har givet den lidt mere ”gas” som ung.

Når det så er sagt, så er jeg da glad for, at jeg har prøvet at date andre, før jeg mødte Mads. Hvis jeg sad som 60 årig, og ikke havde prøvet at have et forhold med mere end én mand, så tror jeg ikke jeg ville kunne lade vær med at tænke på, om der var noget jeg var gået glip af.

Men det er der ikke. For selvom det er halvandet år siden, at jeg har været single, så husker jeg singlemarkedet noget så tydeligt. Mange savner at være single, når de er i et forhold. Men jeg tror også mange oplever, at singlemarkedet ikke er helt så spændende, som de havde forestillet sig, når de så kommer derud. For det er sgu ikke særligt spændende.

Selvfølgelig er singlemarkedet sjovt. Men hvis man elsker den person man er sammen med – og har nok i det, så tror jeg ikke at man drages så meget af det. Det gør jeg i hvertfald ikke.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gider ikke på Roskilde Festival