Hjemmegående skal jeg ALDRIG være!

Når man gerne vil være den bedste, men bestemt ikke er det

IMG_7561

For en måned siden startede jeg jo til Crossfit. Det har været lidt af en øjenåbner for mig, for det er gået op for mig, at jeg slet ikke er så fit, som jeg gik og troede, at jeg var.

I et fitnesscenter, som er fyldt med gamle mennesker, teenagepiger som ligger og tager selfies mens de laver et par maveøvelser, og mænd som ikke aner, hvordan man træner der går fra maskine til maskine, er det ikke særligt svært at være rigtig god – i forhold til andre.

Men folk der dyrker crossfit, går overraskende meget op i det. Mange træner mange gange om ugen, deltager i konkurrencer og ved virkelig hvad de laver. Så der føler jeg mig ret lille, ny, svag og uerfaren.

Der er sindsygt mange ting man skal lære i Crossfittens verden. En masse teknik og ISÆR en masse forkortelser. Når man kommer som helt ny, og træner med andre som har trænet der i lang tid, ved præcis hvad alt er, har teknikken på plads og har opbygget styrke og kondition, så føler man sig virkelig dårlig. Det gør jeg i hvertfald.

Jeg hader ikke at være en af de bedste. Jeg har gennem hele mit liv været alt for god til at give op, hvis der var noget jeg ikke var god til. Det er derfor jeg aldrig har givet nogen former for boldspil en chance, derfor jeg stoppede med at spille klaver og derfor jeg kun tog matematik på C-niveau i gymnasiet. Det blev for svært. Og det er åndsvagt! Altså jeg fik 10 i matematik både i gymnasiet og folkeskolen, så jeg var jo ikke dårlig. Men fordi jeg ikke var lige så god til det, som alle andre fag. Så gad jeg bare ikke.

Men det skal fandme ikke være sådan denne gang! Jeg har arbejdet på mit mindset (se DENNE film, den er virkelig inspirerende), og jeg er begyndt at kunne lide udfordringen. Jeg arbejder på at tænke, at det kan godt være at der er ting jeg ikke kan lige nu, men det skal jeg nok lære! Og det er fedt!

Så nu skal jeg bare klø på, så jeg en dag forhåbenligt kan blive god! 🙂 Og så skal man også huske på, at det ikke handler om at være bedre end andre, men om at være bedre end man var i går. Selvom det ofte kan være svært!

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmegående skal jeg ALDRIG være!