Under tøflen?

Jeg er faktisk glad for at være som jeg er

mamse

Forleden var jeg ude og spise burgere med min gode veninde fra gymnasiet. Vi snakkede kort om sundhed og træning og hun sagde, at hun godt kunne tænke sig at tabe sig. Det var egentlig ret paradoksalt, eftersom vi i sekundet hun sagde det, sad og guflede mange mange hundrede kalorier i os. Men jeg forstår hende godt, for jeg har selv haft det på præcis samme måde.

Jeg har altid rigtig gerne ville tabe mig. Jeg har haft perioder, hvor jeg gik helt amok i sundhed. Men hver gang har jeg droppet det 1-2 måneder efter. Men jeg har altid haft en idé om, at livet ville være meget bedre, hvis bare jeg var 5 kilo lettere.

Tanken strejfer mig af og til stadig, men jeg er faktisk begyndt at affinde mig med, at det nu engang er sådan her jeg ser ud, og at det er i den her krop jeg har det bedst. Selvom jeg da sikkert godt kunne tabe mig nogle kilo uden det ville gøre noget, så har jeg det faktisk rigtig godt som jeg er.

Jeg kunne snildt cutte overflødige kalorier fra, men det bliver jeg ikke gladere af. Jeg kunne snildt træne 5 gange om ugen, men det bliver jeg både træt og stresset af. Jeg ved det, for jeg har prøvet det – begge dele. Det virker for nogen, men det virker ikke for mig.

Det giver mig en stor livsglæde at drikke mig fuld med mine venner, at spise en bland-selv-slik pose, gå ud og spise en burger eller fortære en stor bakke fritter med mayo når jeg har tømmermænd. Formentlig en større livsglæde end en 5 kilo lettere krop ville give mig.

Jeg siger ikke, at en hammersund livsstil ikke kan være det helt rigtige for nogen. Måske bliver det også det for mig en dag. Men jeg har simpelthen ikke formået at finde kærligheden for det endnu. Jeg elsker at lave sunde retter og at træne. Men jeg kan ikke holde ud at være ”fanatisk” omkring det, og skære ned på alle de ting jeg elsker.

Jeg er 170 høj og vejer ca. 67 kilo – og jeg er glad! For det er lige sådan jeg har det bedst.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

4 kommentarer

 • Sophie

  Virkelig dejligt indlæg!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Tak!! 😀 Det er jeg glad for, at du synes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Fedt at du åbner op omkring dette emne, det er utroligt tabubelagt at sige “Jeg er smuk” i danmark, hvilket starter disse tanker omkring at miste de 5 kilo ekstra. Det er også utroligt ærgerligt at man ikke kan sige “Jeg er smuk!”
  btw elsker jeg dine indlæg da de ikke er de typiske “mode” indlæg og ofte har en større mening eller sætter tingene lidt i perspektiv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Tusind tak for din kommentar. Ja, det er desværre næsten forbudt at elske sig selv – hvilket er ærgerligt. Og er rigtig glad for, at du kan lide mine indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under tøflen?