Vil du være en del af fællesskabet, skal du gå i byen

Ting der seriøst skal stoppe #4

Piger der kalder hinanden for skat

Puuha, jeg kan få lange æggestokke af piger der kalder hinanden ”skat” og kysser hinanden på munden. Det virker simpelthen så falsk og overfladisk – og nogle gange kan det faktisk også virke super nedladende, i hvertfald det der ”skat”. Endnu værre er det, når det er piger der stort set ikke kender hinanden. Der er ikke andre end min kæreste, der skal kalde mig for skat.

Folk der praler af deres seksuelle eskapader

Jeg tror de fleste kender typen, som har et umådeligt stort behov for at inddrage alle andre i deres seksuelle eskapader. Sjove historier over en øl kan være super, men typerne der nærmest praler over hvem de har nedlagt og hvordan, er røv irriterende – i sær hvis det ikke engang er én man kender særligt godt. Det er måske heller ikke måden man imponerer mig på… Jeg står bare og tænker over, om du ikke godt gider at holde din kæft.

Stundenterhuer i Juli

Folk går seriøst for meget i deres studenterhue… Hvorfor går man med den over en uge efter man har fået den? Jeg ser stadig snaps af folk med studenterhuer på… Så er det altså heller ikke en større sensation, at du fik den hue.

Folk der ikke har en nøgle til toilettet

Der er familier, som ikke har en nøgle til deres toilet. Én ting er, hvis nøglen er gået i stykker og man endnu ikke har fået den fikset. Men der er familier, som ikke har en badeværelsesnøgle i flere år. Jeg fatter det simpelthen ikke. Gæster hader at gå på toilettet hos jer, og ingen i familien har noget privatliv. STOP DET!

Folk der går alt for meget op i rabatter i supermarkedet

Alle kender typen, der tjekker sin kvittering efter de har handlet, og hvis der er glemt en enkelt rabat på 5,- , så brokker de sig og stopper hele maskineriet, for at få dem tilbage… Fair nok, hvis der ikke er nogen kø – eller hvis det er en større sum vi snakker om. Men hvis der er én åben kasse og flere meters kø bag dig, så læg lig nærigheden fra dig to sekunder.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

8 kommentarer

 • Soph

  Punkt nr 1. er noget af det værste. Især når man ser et veninde par, der både siger “Hej skat” og kysser hiandens kinder når de mødes, og “Farvel skat”, og kysser hinanden på kinden når de skilles. ARGh. Jeg tager mig selv i, at stå med et meget anstrengt udtryk i ansigtet, nok fordi det, at kalde sine veninder skat giver mig assosiationer til dengang man skrev lange kiksede beskeder Arto – åh gud hvor cringe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig skal de have huerne på i mere end en uge! De har kæmpet for den i tre år, det er en sensation, det er NU og ALDRIG igen. Husk at smil og sig tillykke! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lås på toiletdøren er en menneskeret. Eller burde være det. Kan holde mig umenneskelig længe, når folk ikke har sådan en.

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er meget enig. Jeg købte faktisk en krog til veninde engang og satte den op (med hendes vidende) fordi det irriterede mig.

  Lige den del med supermarkederne så beder jeg sjældent om pengene tilbage når der er 2-5 kr. Men ofte siger jeg det til personalet- som så ikke nødvendigvis retter det.
  Her for nyligt læste jeg om en som havde gemt alle Bonner og regner sammen på ar hun sparer 500-800 kr ved ar påpege ALLE fejl på binnen. Det er alligevel en slat og en avance jeg alligevel ikke synes supermarkedet skal have. Det var så ven familiemor som skrev det og det galt vist indkøb til fire personer og hun gik efter tilbud. Men alligevel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Stine: Ja, selvfølgelig! Jeg kan godt forstå, at man gerne vil have pengene retur, hvis det er mange penge vi taler om! 😀 Og nice med krogen i øvrigt, get a hint 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du være en del af fællesskabet, skal du gå i byen