Ting der seriøst skal stoppe #4

Min konto og mine ben bløder

bord

Billedet er lånt fra Ilvas hjemmeside

I går brugte Mads og jeg hele dagen i diverse møbelforretninger, primært Ikea. Ligeledes dagen forinden, var vi et smut i Ikea. Jeg føler stadig at jeg lugter af kødboller og kanelsnegle.. Den ikoniske ikeaduft!

Men! Det var faktisk en super positiv oplevelse at være i Ikea. Servicen var virkelig god, og logistikken var ufejlbarlig. Vi fik alle de ting vi var på udkig efter, med super professionel hjælp fra personalet. Vi fik købt skabe til kontoret, et tv-bord, hylder til stuen, en skohylde til entréen, en skammel til køkkenet så jeg kan nå de øverste hylder (-.-) og en masse andre småting.

Den sidste store ting vi manglede var et spisebord. Jeg har kigget en del på nettet, men har haft svært ved at finde det helt rigtige – til en ordentlig pris. Efter Ikea smuttede vi i Ilva, for at kigge på spiseborde, og dér forelskede vi os i det smukke bord, på billedet ovenfor. Det skulle vi bare have! Og så var det endda nedsat til kun 4.000,-! Vi købte også bænken som matcher, som ligeledes var nedsat.

Vi får det desværre først leveret om to uger og jeg kan simpelthen ikke vente! Men det er ventetiden værd, for det bord kom simpelthen som sendt fra himlen, og så til en god pris.

Jeg har brugt alt for mange penge de sidste to dage. Jeg er overrasket over, at banken ikke har lukket min konto grundet unaturlig aktivitet. Men fuck det, for jeg er fandme glad for alle de ting vi har fået købt! Nu er det bare Ikea-samle-helvedet der står foran os, men det klarer vi jo nok.

Den her flytning er sgu hård. Mads faldt i søvn få minutter efter vi kom ind af døren i går ved halv otte tiden. Jeg tror trætheden skyldes en blanding af, at det selvfølgelig er fysisk hårdt at transportere ting rundt, og køre frem og tilbage mellem Frederiksberg og Gentofte. Men man bliver også mentalt træt af hele tiden at skulle træffe så mange beslutninger.

Men det er fedt! Jeg tror lejligheden bliver pisse fed, og jeg kan slet ikke vente!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der seriøst skal stoppe #4