Så er jeg sgu flyttet hjemmefra!

I uge 27…

Skærmbillede 2016-07-10 kl. 01.27.06

Som de fleste af jer nok har opdaget, har denne uge for mig stået i flytningens tegn! Det har man tydeligt kunne se på min snapchat (@frejafokdal) og det er selvfølgelig også det der har været skyld i, at her har været meget stille på bloggen. I uge 27…

…Har jeg spist frokost på ”The Union Kitchen” og følt mig totalt instaværdig. Men også lidt taget i røven, for det var pænt dyrt.

…Har jeg sammenlagt brugt ca. 8 timer i Ikea – VI HAR VÆRET DER FUCKING FIRE GANGE!

…Blev jeg umådeligt chokeret da jeg læste, at debattøren Mads Holger (som jeg var i radioen med for halvanden måned siden) døde mandag aften. Må han hvile i fred.

…Fik vi endelig flyttet ind!

…Estimerede min mor, at flyttefolkene ville komme klokken 12, de endte med at være her efter 18.. (Fordi det hele tog længere tid end vi havde troet)

…Kunne flyttefolkene ikke få de hæve-sænke borde, som vi havde fået af min mors kæreste, ind ad døren. Det resulterede i, at vi fik dem til at smide dem ud og kørte i Ikea dagen efter for at købe nogle nye.

…Var jeg fuldstændig absurd taknemmelig for, at min mor havde bestilt flyttefolk. Vi var aldrig kommet nogen veje uden.. (Min mor har et mange meter langt bord, som skulle hele vejen ned fra femte…. Det var nærmest ved at slå nogen ihjel – inklusiv den lift det kørte på)

…Fandt jeg ud af, at enhver der siger, at Ikea er den største parforholdstest lyver. Den største parforholdstest er at SAMLE ting fra Ikea…

…Blev jeg ringet op ad en stønner.. Tænk at de stadig findes? Jeg troede den slags typer sendte dick-pics i stedet nu om dage.

…Har jeg følt mig umådeligt isoleret fra omverden, fordi hele mit liv pt. bare handler om at flytte.

…Har jeg ikke været fuld i snart en måned! Det er altså lidt af en sensation, og det er ikke engang bevidst.

…Har jeg været positivt overrasket over den utroligt gode service i Ikea.

…Har jeg spist take-away til stort set hvert eneste måltid.

…Har jeg fået alt godt fra Ikea i Gentofte. Is til 5 kroner, en god portion kødboller og en stor menu fra Maccen ved siden af.

…Har jeg haft lidt dårligt samvittighed over alt det lort jeg har spist.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er jeg sgu flyttet hjemmefra!