Er forældrekøb usolidarisk?

Mine tre yndlingsblogs

Jeg læser mange blogs! Suprise… Men det er de færreste, som jeg ligesom rigtigt følger med på. De fleste klikker jeg blot ind på, når der er en overskrift der fanger min interesse. Men de her tre blogs – dem følger jeg, og jeg synes det er nogle ret seje piger der står bag dem. Så husk at gå ind og tjekke dem ud!Skærmbillede 2016-07-11 kl. 16.54.46

Cecilie er 28 år gammel og sygeplejerske-studerende, og nå ja, så har hun tre børn! Rimelig crazy. Hun blev gravid med Thor en måned efter de mødte hinanden, og nu er de gift og har tre børn. Hun bor på Østerbro, og skriver om livet som familie-mor med alt hvad det indebærer. Hun er skide sjov og skriver godt og ærligt.  Dertil skal I huske at følge hende på snappen – hun er klart min favorit snapven. Her kan I følge alt fra Hugo (hendes yngste søns) morgentwerk til deres ture til Lalandia og andre familiehelveder.

BLOG // INSTAGRAM // FACEBOOK // SNAPCHAT: tregodegrunde

Skærmbillede 2016-07-11 kl. 14.37.04 Theresa har I hørt om en del gange før, da jeg kender hende privat. Theresa var 23 år gammel, boede alene på Christianshavn og var blevet efterladt af sin kæreste for blot få uger siden, da hun fandt ud af, at hun var gravid. Mange havde nok valgt at få en abort, men det ville hun ikke – og heldigvis for det, for i dag har hun skønne, søde Isak. Når du hører ”ung mor” tænker du nok på det håbløse tilfælde på Vestegnen, der lever af kontanthjælp og pomfritter. Men Theresa er bachelor i Jura, har arbejdet på Christiansborg, er enormt politisk interesseret og er skide skarp.

Tidligere har Theresa været lidt af en festabe, som har brugt utallige timer på Hive (og hvad alle klubberne ellers hedder). Men hendes nuværende liv står i skarp kontrast til hendes fortid, for i dag er Belvedere flaskerne skiftet ud med lortebleer. På hendes blog kan du læse om livet som ung alenemor, skarpe politiske og samfundsobservationer og lidt om Theresas små-vilde fortid.

BLOG // INSTAGRAM // FACEBOOK // SNAPCHAT: theresalangedkSkærmbillede 2016-07-11 kl. 14.39.06 Umiddelbart kan Amalie godt virke som den typiske smukke modeblogger, der skriver om sit dyre tøj, ”fine dining”, flotte venner og perfekte liv . Det er hun også. Men hun er meget mere end det. For spørger du mig, er dén slags bloggere lidt kedelige. Udover at være smuk, er Amalie velfunderet, intelligent og selvironisk. Hun tænker meget over tingene, og deler sin tanker på bloggen. Hun gør sig nogle rigtig gode overvejelser, som altid ender ud i gode skriverier.

Hun skriver rigtig godt, og det er altid en fornøjelse at læse med på hendes blog. Blandt andet skriver hun meget om mænd/ dating, hvilket en hver kvinde jo synes er sjovt at læse om 😛

BLOG // INSTAGRAM // FACEBOOK // SNAPCHAT: amaliefischer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er forældrekøb usolidarisk?