All I wanted was to catch them all...

”Der er så meget du ikke har oplevet”

IMG_7723

Jeg er snart tyve år gammel. Gik direkte fra folkeskolen til gymnasiet, direkte fra gymnasiet (med et halvt års ufrivillig pause) til min videregående uddannelse. Brugte det halve år på at arbejde og spare op til flytning – ingen vilde rejser. Et halvt år efter flyttede jeg sammen med min kæreste i en fin, fin lejlighed på Frederiksberg. Vi bruger begge vores tid på studie, arbejde og jeg – politisk arbejde. Nogle ville kalde det hele perfekt og lige efter bogen, andre kedeligt. Men det var det rette for mig.

”Der er så meget du ikke har oplevet” – nej jeg har aldrig backpacket i Asien, nej jeg har ikke prøvet at bo på kollegie, nej jeg har ikke været på efterskole. Men jeg har prøvet så meget andet. Jeg har været på tre sprogrejser, været i Canada, Australien, USA, Island, Cuba, Egypten – you name it og har venner og bekendte fra hele verden.

Bestemt, det er sjovere at høre folk fortælle om deres vilde ungdom i et bofællesskab på Vesterbro, med morgenfester og sammenspisning. Men det er bare ikke der jeg er i mit liv. Jeg fik muligheden for at flytte sammen med den person jeg aller helst vil min bruge min tid sammen med – så hvorfor skulle jeg ikke gøre det? Uanset hvor kedeligt og småborgerligt det så end kan lyde.

Kommer jeg til at fortryde, at jeg levede mit liv så meget efter bogen? Det ved jeg ikke, men det tvivler jeg på. For hvis jeg hele tiden er glad for den livssituation jeg er i, hvad er der så at fortryde?

Og hvis jeg en dag får lyst til at backpacke i Asien, jamen så tager jeg til Asien og backpacker. Hvis jeg en dag får lyst til at gå på efterskole, ja så starter jeg nok ikke på en efterskole eftersom det ville være lidt underligt – men så kan jeg starte på Højskole. Får jeg lyst til morgenfester og sammenspisning, så starter jeg et kollektiv.

Jeg vil i hvertfald ikke leve mit liv efter, hvordan andre synes et ungdomsliv bør være. Jeg vil gøre hvad jeg selv har lyst til, og føler er rigtigt i øjeblikket.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal
   

2 kommentarer

  • Stine

    Ja, det er meget du ikke har oplevet. Men som du selv siger så er livet ikke slut og du kan jo bare gøre tingene.
    Som en del af min kandidat var jeg tre måneder i Afrika . Min kæreste sagde job og op vi opsagde vores lejlighed (kontrakten var sådan vi ikke måttw komme tilbage til den). Var var vi knap 27 år begge to.

    Måden man lever sit liv på er jo kun forkert- hvis man ikke selv trives i det. Hvad andre synes kan man jo ikke bruge til særligt meget.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

All I wanted was to catch them all...