At flytte sammen med kæresten

Min største usikkerhed: Strækmærker

strækmærkerDet er virkelig grænseoverskridende at dele de her billeder, da det er noget af det jeg bryder mig aller mindst om ved mig selv. Jeg har strækmærker. Dog skal det siges, at min hud er strukket ud på de her billeder, så de er ekstra tydelige. Hvis jeg bare står, kan man næsten ikke se dem. Jeg tror bestemt ikke det er noget andre lægger mærke til, men det gør jeg.

Jeg har strækmærker på mine lår – heldigvis ikke andre steder. De kom da jeg gik i puberteten. Jeg var meget tynd lige inden jeg gik i puberteten i cirka 11 års alderen. Jeg havde derfor naturligvis en massiv vægtøgning i pubertetstiden (på meget kort tid) – og derfor opstod strækmærkerne. Dengang var de ikke så tydelige. Men efter jeg startede til crossfit er det gået helt amok.

Men paradoksalt nok, er det faktisk først relativt fornyligt, at de virkelig er begyndt at gå mig på. Formentlig fordi jeg i teenagealderen havde en milliard andre usikkerheder at koncentrere mig om. Jeg har også lidt på fornemmelsen, at de faktisk er blevet lidt tydeligere indenfor det seneste år. Men jeg har hverken haft en hurtig vægtøgning eller et tab – så jeg ved ikke helt hvorfor. Jeg prøver at bilde mig selv ind, at det er fordi min numse er ved at blive større af alt det træning 😛 Træning, pubertet og graviditet er nemlig de hyppigste årsager til strækmærker.

Det er sjovt, hvordan det ofte er de ting, som folk formentlig ikke lægger mærke til, som virkelig irriterer én. Altså uanset om jeg har shorts, bukser, nederdel eller kjole på, så dækker det jo mine strækmærker. Det er ikke noget folk ser, medmindre jeg har undertøj eller bikini på. Og selvom jeg fucking bor med min kæreste, tror jeg faktisk ikke, at han har lagt mærke til mine strækmærker. Alligevel sidder jeg og piller ved dem, hver gang jeg ikke har tøj på. Strækker min hud ud så de bliver helt tydelige – og bliver ked af det. Jeg er faktisk dér, hvor jeg overvejer at få dem fjernet med laser. Det er pisse dyrt – men jeg tror bare, at jeg ville blive virkelig, virkelig glad for det. På den anden side, så opdager jeg sikkert bare noget nyt at være ked af det over, hvis jeg ikke længere har dem. Sådan er det jo ofte, hvis man får lavet ét eller andet.

Men her er mine strækmærker til fuld offentlig skue. For en af de ting der gør mig usikker er, at jeg selv går med den utopiske forestilling, at jeg er den eneste der har dem. Men det er jeg jo ikke – og den forestilling bør I heller ikke gå med.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal
   

6 kommentarer

 • Josefine

  Respekt for det indlæg! Det er vildt, for det er næsten som om, du har skrevet mine tanker ned. Jeg har strækmærker som dig på lårene, og er også ret overbevist om, at andre ikke ser dem (heller ikke min kæreste), men alligevel er det blevet noget, jeg selv er begyndt at fokusere meget på. Præcis som du beskriver, sidder jeg også tit og rører ved mine, betragter dem og bliver ked af det. Super dumt.
  Men tak for at dele dette indlæg og minde om, at man jo ikke er alene om dem – og at selv en smuk pige som dig har dem, og det er okay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Tusind tak for din søde kommentar! Er glad for at høre, at der er andre end mig der har det sådan! Selvom det selvfølgelig er nederen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at du lige giver en reminder om, at man ikke skal gå rundt og tro, at man er den eneste med strækmærker. God stil og tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lili

  You go girl! Jeg har også massivt udbrud af strækmærker på både baller og lår, og jeg bliver SÅ ked af det, hver gang jeg bliver mindet om dem (mest i sommerperioden). Her de sidste par år er jeg også begyndt at få små blodsprængninger på mine lår – Can it get any worse? 😑 Men det gør mig så glad at se, at der er andre, der også har små ’skønshedsfejl’, da det så minder mig om, at jeg ikke er alene (selvfølgelig er jeg ikke det!). Det er SÅ sejt, at du tør stå frem med disse billeder, da man let nutildags glemmer, at ingen er perfekte. Endnu en gang: du er umådelig sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Tusind tak for din søde kommentar! Vi har sgu alle sammen skønhedsfejl, på den ene eller den anden måde! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

At flytte sammen med kæresten