Gæsteblogger // Mine sabbatår har lært mig mere om, hvem jeg er

Ting der seriøst skal stoppe #5

Folk der nærmest er stolte af, at de ryger

Vi har formentlig alle set utallige Instagram-billeder, hvor en hånd med en cigaret nonchalant er placeret i billedet . Eller hvor en cigaretpakke nøjsomt er placeret på midten af bordet. Nej, den pakke eller hånd var der ikke tilfældigvis, den blev placeret der. Det er ikke sejt at ryge. Faktum. Det er fucking dumt. Ryg så mange cigaretter du vil, men hold dog de klamme sorte lunger ude af dit ellers estetiske Instagram-billede. Det er ikke særligt pænt.

Dobbeltmoral

Verden er fyldt med dobbeltmoral – jeg er formentlig også selv ret dobbeltmoralsk af og til… Men fuck hvor er det irriterende! Eksempel: Nu har jeg ikke selv kørekort, men hvis jeg havde tror jeg VIRKELIG at jeg ville hade folk der rettede på min kørsel. ALLE hader, når andre blander sig i deres kørsel. Men folk gør det alligevel på andre… Fucking dobbeltmoralsk.

Folk der glemmer aftaler

Seriøst, hvor fucking svært kan det være. Du laver en aftale – og så skriver du den ind i din kalender. Jeg fatter simpelthen ikke, hvordan det er muligt at glemme en aftale. Det er noget af det værste jeg ved, det er så sygt dårlig stil. Få jer en kalender, og lær at bruge den.

Ligegyldige lykønskninger på Facebook

Vi kender alle ”traditionen” om, at man skriver tillykke på andres Facebook-væg på deres fødselsdag. Det er super sødt, hvis man skriver en lille personlig hilsen. Det er også rigtig sjovt, hvis man lægger et fuldebillede eller en sjov video op. Men jeg fatter simpelthen ikke det der med bare at skrive: ”Tillykke” eller ”Tillykke Freja”. Altså seriøst… What is the point. Det er sygt upersonligt – kan det så ikke være lidt ligegyldigt?

Folk der oplever en koncert gennem snapchat

Jeg tror de fleste af os kender det, hvor man dagen efter en stor koncert (senest Beyonce eller Rihanna) vågner op med så mange snaps fra koncerten, at vi slet ikke havde behøvet at købe en billet selv. Seriøst… I har købt en skide dyr billet, ventet et halvt år på det – og nu er I endelig kommet til koncert med jeres idol. SE DOG KOCNERTEN I STEDET FOR AT SNAPPE HELE LORTET – en koncert er alligevel ikke særligt fed at se på snapchat…

Læs også: #1, #2, #3  & #4.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

6 kommentarer

 • S

  Jeg synes det er så åndsvagt, det med fødselsdags hilsener på facebook. Det er jo bare en popularitets konkurrence, hvem kan få 70 fremmede til at skrive tillykke? Man føler sig lidt fail, hvis folk ikke gør. Eller jeg gør. Så jeg har bare ikke min fødselsdag stående længere og så ønsker jeg kun folk tillykke, hvis jeg har en personlig besked eller et sjovt/sødt billede at vedhæfte. Er decideret begyndt at slette venner på deres fødselsdag, hvis jeg ikke helt kan huske hvem de er og det bare er nogle jeg er blevet venner med i en brandert alligevel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soph

  Enig enig enig!

  Især med cigaretpunktet og koncert punktet

  Jeg bliver nærmest forarget over det med cigaretterne- it’s not cool. Altså det burde folk stoppe med det samme. Og os andre, ja vi skal jo være med til at betale, hvis de får fremtidige helbredsproblemer pga. deres rygning #bitter

  For det andet: Nej, vi gider sgu ikke og se den koncert folk har været til gennem nogle rystede optagelser, og man gider slet ikke se på folks snaps, hvor de de danser og optager sig selv til koncerten – (de kan ikke danse – dem jeg har set i hvert fald)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hahaha enig i alt! Især det med cigaretterne er OVERALT! Og det ser så dumt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger // Mine sabbatår har lært mig mere om, hvem jeg er