Spontan tur til Jylland

Hotel Vejlefjord

5

Som jeg skrev i går, har Mads og jeg været i Jylland de sidste par dage. Turens højdepunkt var to overnatninger på fantastiske Hotel Vejlefjord. Jeg er jo ikke blevet inviteret til Ystad Saltsjöbad, som halvdelen af Danmarks bloggere, så jeg måtte selv betale for mit spaophold – what a world.

Det var virkelig nogle skønne dage, og jeg kan helt bestemt anbefale jer at tage afsted. Lige nu kan I nemlig komme rigtig, rigtig billigt afsted. Hotel Vejlefjord kører nemlig et sommertilbud med overnatning, morgenbuffet, 3 retters menu og adgang til spaen. Det koster fra 981 kroner pr. overnatning pr. person, så det er altså virkelig et godt tilbud!! Læs meget mere om det HER. Tilbuddet kører kun frem mod 7. August, så I skal virkelig til at slå til, hvis I vil nå det!

Men først vil jeg selvfølgelig fortælle jer lidt om min tur, så ved I ved hvad I kan forvente. Pakningen gik lidt hurtigt, så jeg fik desværre ikke mit spejlrefleks med… Det må være en anden god gang.

6914 Både hotellet og dets omgivelserer er ufatteligt smukke. Hotellet ligger lige ud til Vejle Fjord og er ellers omgivet af smuk, smuk skov, hvor der er rig mulighed for gode gåture – eller pokemonjagt! For jeg kan afsløre, at der er to gyms på området, der ofte er sat lures op og at der generelt er virkelig mange pokemons!

Det klassiske og gamle hotel emmer af romantik, og overalt på hotellet er der små hyggelige kroge, hvor man kan sidde uforstyrret. Begge aftener sad vi og drak en øl efter maden og spillede et heftigt slag Ludo. Første aften på en fantastisk altan på tredje sal – helt alene det meste af tiden, og med fantastisk udsigt over fjorden. Anden aften i en skøn herrestue – igen helt alene. Det er virkelig det perfekte sted for en romantisk par tur.

1087Men Hotel Vejlefjord er ikke kun for par! Spa området er også perfekt for en veninde-tur, mor-dattertur el. Spa området indeholder et thalasso spa, som består af et stort saltbassin, en saltsauna samt en stor terrasse med mulighed for at sole sig når vejret er godt. Dertil er der de termiske bade, som blandt andet har lydbassin, lysbassin, dampbad, et lækkert udendørsbad med mere. Området er ret stort, og der er god mulighed for at gå på opdagelse.

Der er generelt virkelig lækkert i spa området. Der er kæmpe store panoramavinduer ud til den smukke skov, en skøn pejs som man kan sidde og læse ved om vinteren. Der er altid gratis kaffe og frugt, hvilket bare gør oplevelsen lidt lækrere.

Vi brugte en del tid rundt omkring i de forskellige bade, og fik slikket lidt sol på den skønne terrasse. Vi kom helt ned i tempo, og det var simpelthen så dejligt. 13 12       4 3 2

Og så er der maden ej at forglemme. Vi fik to lækre tre-retters middage. Den første aften på restauranten i stueetagen og den anden aften på Restaurant Barbara på fjerde sal.

Begge dage var maden fantastisk! Menuen var varieret og bare virkelig lækker! I sær i forhold til, hvor lidt vi havde betalt for det. Første aften var betjeningen ikke fantastisk. Tjeneren var lidt indadvendt, men det gjorde ikke det store.

Men anden aften, der fik vi simpelthen den mest fantastiske betjening. Vi blev serveret af en ung fyr ved navn William, og det var helt tydeligt, at han elskede sit arbejde. Han snakkede meget med gæsterne, var sød og humoristisk og gav én mulighed for selv at bestemme hvordan retterne skulle komme osv. Bare en rigtig god tjener, som gjorde oplevelsen lige dét bedre!

Morgenmadsbuffeten var også rigtig god, og blev nydt med udsigt ud til fjorden.

15

Den sidste dag hang der denne søde seddel på døren. Vi havde dog allerede spist morgenmad da vi så den, da vi spiste tidligt så vi kunne komme tidligt til Silkeborg. Men det var bare super sødt og god behandling af sine gæster.

11

Jeg kan som I nok kan fornemme, virkelig anbefale jer at tage på Hotel Vejlefjord. Dog vil jeg anbefale jer at forsøge at få et værelse i hovedbygningen. Vi boede i Saugmans palæ, som lå lige overfor. Det var super super fint, men også meget ”nyt”. Det havde været sjovt at bo i den gamle hovedbygning – og i sær hvis man kan få udsigt over fjorden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spontan tur til Jylland