Hotel Vejlefjord

Er crossfit for alle?

IMG_7569

Jeg har efterhånden læst et par bloggere skrive, at Crossfit er for alle. Men er det nu også det?

Crossfit er en sygt fed motionsform! Det er hårdt, udfordrende og varieret – og så giver det både styrke og kondition. Men er det for alle? Det ved jeg ikke.

Hvis man skal dyrke Crossfit, skal man være forberedt på at blive lidt beskidt, få flænset sine hænder, dryppe af sved og blive udfordret rigtig meget. Det synes jeg personligt er fedt, men det tror jeg bestemt ikke, at alle synes. Derfor synes jeg egentlig det er ret forkert at sige, at Crossfit er for alle. Det er der vel ikke nogen sport der er? Eller noget andet i livet for den sags skyld.

Men gør det det til en dårligere sport, at det ikke er for alle? Bestemt ikke! Fodbold, kampsport og atletik er ikke noget for mig – men det er stadig sportsgrene, som rigtig mange mennesker godt kan lide. Det er bare ikke for mig.

Crossfit er for dig, som gerne vil være stor og stærk. For dig som vil komme i god form. For dig, som synes den totale udmattelse efter en workout er fed. For dig som godt kan lide at træne sammen med andre. For dig som godt kan lide at blive presset. For dig, som gerne vil udfordres og lære noget nyt. For dig, som ikke har noget imod et par blå mærker og hård hud på hænderne.

Jeg har mange veninder (og venner for den sags skyld) som jeg virkelig ikke tror, ville være særlig glade for crossfit. Enten fordi de ikke er så glade for at blive svedige og beskidte. Måske fordi de faktisk ikke er interesserede i styrke, men bare gerne vil have en god kondition. Alle er forskellige, og heldigvis findes der en milliard forskellige former for træning, så der er noget for enhver.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel Vejlefjord