Sund, nem og proteinrig salat

10 ting bloggere seriøst burde stoppe med

Det her indlæg har ligget i mine kladder i snart et år og bygget sig op. Now it is here, enjoy. 10 ting bloggere seriøst burde stoppe med!

1. At lægge ”outfit of the day”-billeder op i bare ben om vinteren…. Vi ved ALLE, at du bare har taget det tøj på i to sekunder, taget et par billeder og så hoppet i dine joggedrenge igen.

2. At lave overtekster som fuldstændig u-propotionelt oversælger indholdet af dit indlæg, også kaldet – clickbait. Det er virkelig kikset!

3. At dele billeder, som hverken er dine egne eller du har fået tilladelse til. Det snyder dine læsere, og det er faktisk ulovligt!

4. At hvert eneste indlæg enten er sponsoreret eller indeholder affiliatlinks. Du blogger forhåbentlig ikke kun for at tjene penge?

5. At tyvstjæle en idé fra andre bloggere, uden at kreditere vedkommende. Et høfligt link ville ikke dræbe nogen.

6. At hentyde til en anden i et blogindlæg, uden at sige hvem det er. Kom nu bare frit frem og kald en spade for en spade. Vi ved alligevel alle sammen godt hvem du taler om, så du snyder ikke nogen.

7. At SVINE andre bloggere til. Konstruktiv kritik er okay, i min optik. Men at svine hinanden til er barnligt – især når man skal forestille at være et slags forbillede.

8. At skrive et helt blogindlæg om, at der er fucking 10% rabat et eller andet sted. Nobody cares.

9. At hver eneste indlæg er et outfitbillede. I know, der findes modeblogs og folk elsker dem. Men personligt synes jeg bare det er så kedeligt, når man intet får at vide om personen bag alle de outfits.

10. At lave lister med et ulige tal 😛

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund, nem og proteinrig salat