Sommerlejr og andendagstømmermænd

En kvinde er mere end sit udseende

gif

Hvis der er én ting jeg ikke forstår, er det når en klog, sjov og sød mand falder for en smuk kvinde, der er dum som en dør. Desværre sker det ret så ofte.

I det store spil om kærlighed fylder udseendet alt, alt for meget hvis man spørger mig. Selvfølgelig er det vigtigt, at man tænder på sin partner. Men hvis man er i sinde at få en relation, som er mere end ”hurtigt ind, hurtigt ud”, så er der altså mange andre parametre der også spiller en væsentlig rolle. Eksempelvis om man har noget at tale om, om man kan grine sammen, om man bliver intellektuelt stimuleret osv.

Alligevel synes jeg gang på gang, at man ser par hvor man tænker ”wtf”. En ung, hamrende smuk dog ikke særligt skarp kvinde med en ældre, intelligent (muligvis også rig) mand. Hvad laver han med hende? Jeg forstår ikke, hvorfor man ikke hellere vil være sammen med én, som giver en lidt modstand!

Jeg ved godt, at jeg ikke skal blande mig! Men seriøst jeg forstår det bare ikke. Og så bliver jeg også lidt harm som kvinde. Jeg ved godt, at alle mænd ikke er sådan. Men jeg gider fandme ikke vælges på baggrund af mit udseende, i hvertfald ikke det alene.

Lad os forestille os et par: en rigtig smuk kvinde, som er både uintelligent og uhøflig er kærester med en sjov, sød og klog mand, men som ikke nødvendigvis har udseendet med ham. Her vil de fleste sige, at det er manden der har overscoret. Men spørger man mig er det altså kvinden der har overscoret. For jeg ville simpelthen ikke kunne overskue, at være sammen med en der var dum! Så hellere grim…

Det er egentlig også spøjst, at det aldrig rigtig sker den anden vej. Jeg har aldrig set en klog kvinde med en rigtig smuk og dum mand. Måske er det fordi mænd går mere op i udseendet og kvinder går mere op i intellekt? Jeg ved det ikke, og jeg tror som sådan heller ikke, at der findes et endegyldigt svar. Men hvad jeg ved er, at jeg ikke forstår en skid af det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlejr og andendagstømmermænd