Freja, tænk dig om før du skriver

Min historie #1

mig

Det er meget populært i blogverden at skrive ”sin historie”. Senest har jeg læst Caroline Thorsfelts historie, og blev inspireret til at gøre det samme. Så her kommer min historie i to dele – fra jeg blev født til jeg startede bloggen. Jeg håber, at I vil læse med.

Jeg blev født d. 30. August 1996 på Gentofte Hospital. Jeg var et nysgerrigt barn, og led allerede som baby af samtidens ”Fear of missing out”. Min mor har fortalt mig historier om gåture, hvor jeg sad op i barnevognen for at kigge med, indtil jeg bogstaveligt talt faldt i søvn.

Jeg voksede op i overklassen (læs mere om det HER). Var på rejser til udlandet hver skoleferie, og troede at det var normen i Danmark. I en tidlig alder, havde jeg allerede rejst næsten hele verden rundt, men var egentlig ret utaknemmelig over det. Nok fordi jeg ikke vidste, hvor heldig jeg egentlig var.

Vi havde au pair de første ti år af mit liv (læs mere om det HER) og de sørgede for, at jeg aldrig kedede mig. Resten af min barndom brugte jeg i hestestalden. Først på rideskole, så med part og til sidst med egen pony (læs mere om hestetiden HER). I de tre år jeg havde egen hest blev vennerne forsømt til fordel for ponyen, og mange weekender blev indkasseret til fordel for ridestævner.

Men jeg havde det ikke nemt min i slut-barndom, start-teenage år (læs meget mere om det HER). Jeg var enormt usikker, og havde rigtig dårligt selvværd. Prøvede hele tiden på at være det, som jeg troede at andre forventede af mig – men altid uden held. Jeg havde en venindegruppe i min folkeskoleklasse, som jeg i bagklogskabens klare lys kan se, at jeg ikke behandlede særlig godt. Jeg var dominerende, og nogle gange direkte strid – og det bundede uden tvivl alt sammen i min egen manglende selvtillid.

Jeg havde veninder, som ikke var særlig gode for mig. Jeg blev tiltrukket af folk der af en eller anden grund havde brug for hjælp. Jeg ville gerne være ”moderfiguren”. Så jeg havde ofte veninder som havde det svært, enten derhjemme eller med sig selv. Det blev nogle ulige forhold, hvor jeg altid endte med at blive såret, fordi jeg følte mig udnyttet.

I niende klasse meldte jeg mig ind i Radikal Ungdom. Det gav mig et fællesskab, hvor folk havde den samme passion for politik og samfundsforhold, som jeg havde. Det gav mig nogle sundere venskaber, og det gav mig et fællesskab som jeg passede bedre ind i. Men det var svært, for jeg følte alligevel ikke helt at jeg passede ind nogen steder. Jeg var meget ung i forhold til min nye sociale omgangskreds, og havde meget ”voksne” interesser i forhold til dem jeg gik i skole med.

Men jeg var glad. Jeg knuseleskede hvert et arrangement i Radikal Ungdom. Jeg var kun knapt fyldt femten, og jeg syntes det noget så spændende. Der var så meget at lære, så mange mennesker at møde og så mange vilde fester! Jeg var glad.

Følg med i morgen, hvor part 2 kommer!

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freja, tænk dig om før du skriver