Min historie #1

Min historie #2

mig

Læs første del HER

Jeg startede på gymnasiet ude i Gentofte, og var ulykkelig. Jeg kunne ikke lide menneskene, jeg kunne ikke lide fagene og hver dag følte jeg mig utilpas. Jeg tog en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget, og skiftede gymnasium til Niels Brock.

Pigerne i klassen hadede mig til at starte med, men kort tid efter blev de nogle af mine bedste veninder. Jeg var (og er stadig) glad for, at jeg havde dem til at sikre, at mine eneste venner ikke var politiske nørder. Jeg klarede mig rigtig godt i skolen og fandt hurtigt ud af, at det ikke krævede den store indsats at få høje karakterer. Så jeg festede meget. Sagde til mine forældre, at jeg sov på Radikal Ungdoms sekretariat, hvilket ikke var løgn – for det gjorde jeg. Men jeg undlod bare at fortælle om de mange øl vi også drak, og de små-tømmermænd jeg kom i skole med dagen efter.

I sommerferien mellem 1. og 2. G valgte mine forældre at gå fra hinanden (læs mere om det HER). En meget fin skilsmisse, som jeg tog meget pænt. Pånær én skolefest, på min 17 års fødselsdag, hvor jeg tilbragte hele aftenen tudbrølende foran skolen. Det hele var nok bare blevet for meget for mig, og tanken om at skulle flytte fra barndomshjemmet var skræmmende. Men min barndomsven, som også gik på skolen, fulgte mig hele vejen hjem mens jeg hulkede.

Jeg boede et år hos min far indtil huset var solgt, og derefter flyttede jeg ind på Østerbro hos min mor. Det blev starten på et nyt, skønt liv i min elskede by – København. Men det blev også starten på et meget tæt forhold til min mor, som jeg ikke helt havde på samme måde, da jeg var yngre.

Gymnasiet var meget nemt for mig. Jeg brugte meget af tiden på politisk arbejde og resten på at feste – og ofte en kombination af begge dele. På et tidspunkt drak jeg tre dage om ugen, og jeg følte det næsten som en sensation, hvis jeg ikke var fuld om torsdagen. Der skulle altid ske noget nyt og spændende, og jeg gad i hvertfald ikke bare ligge hjemme på sofaen.

I sommerferien mellem 2. og 3. G blev jeg lidt bidt af at date. Det var ret følelsesløst, og jeg var hurtigt videre til den næste. Men efter et halvt år fik jeg nok. Jeg gad ikke mænd lige foreløbig, og takkede nej til enhver der bød sig til.

Men så mødte jeg Mads. Kærligheden kommer jo altid når man mindst venter det. Jeg blev sådan for alvor forelsket for første gang, vi blev kærester og jeg fik ro på mit liv. Mit liv havde uden tvivl været kaotisk. Ting gik så stærkt, at jeg ikke havde tid til at stoppe op og tænke over dem. Jeg drak for meget, sov for lidt og havde ikke lært at slappe af. Men at blive kærester med Mads ændrede mig – over tiden. Jeg elsker stadig at gå ud, men det er langt mere med måde, end det var dengang.

To måneder efter jeg blev kærester med Mads, fik jeg bloggen her. Og ja, så kender i resten af historien. Jeg blev student (læs mere om det HER) med et 12-tal i huen og et snit på 11,3 – på trods af de mange fester. Jeg kom ind på Kommunikationsuddannelsen på DMJX med vinterstart, og arbejdede derfor et halvt år før jeg startede på studie. Jeg færdiggjorde første semester, og flyttede så sammen med Mads (læs mere om det HER).

Tak fordi I læste med <3

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min historie #1