Historien om mit efternavn

Jeg er blevet en basic bitch

IMG_8082

TRØJE // GANNI . SKO // ASOS . BUKSER // ACNE . LÆDERJAKKE // DESIGNERS REMIX

Denne t-shirt, har I formentlig set før. For hele blogland ejer den – i hvertfald én af dem.

Jeg reagere altid på samme måde med trends. Til at starte med tænker jeg ”ej, hvis alle har det – så skal jeg i hvertfald ikke have det”, og så ender det med, at jeg alligevel køber det. For det er jo faktisk ret pænt, og det gør jo ikke noget, at alle andre også har det, vel?

Netop det er årsagen til, at jeg har en Saks Potts pels og en Stella Mccartney taske. Nogle af de mest mainstream ting man kan eje, men alligevel nogle af mine absolut yndlings genstande.

Så nu har jeg købt denne skønne trøje fra Ganni! Den findes også i ”pink” og ”lemon”, men det kan i se på linket. Den koster 399,- kroner, hvilket jeg egentlig synes er en ganske fin pris. Den er virkelig behagelig og i god kvalitet.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om mit efternavn