Weekend i sort og hvid

Jo, det er også dit ansvar

cheating

Det er en alment kendt ting, at det altid er den person der er utro der bærer ansvaret, og ikke den person vedkommende er utro med. Men det er jeg faktisk ikke helt enig i.

Hvis Mads var mig utro ville jeg uden tvivl være mest sur på ham, og ikke på den person han havde været utro med. Det ville trods alt være ham der havde truffet det valg at bryde min tillid og ikke hende. Men hvis man er sammen med en, som man er indeforstået med har en kæreste, så bærer man altså en del af skylden. Man bærer en del af ansvaret for, at der er en anden person der bliver rigtig ked af det.

Jeg synes det er en latterlig ansvarsfralæggelse at sige, ”det må jo være hans problem, ikke mit”. Ja, selvfølgelig er det primært hans problem. Det er ham der er sin kæreste utro, men der skal sgu to til tango, eller i dette tilfælde – til utroskab.

Så er der nogen der siger, at der er stor forskel på om det er en man kender eller ej. Det vil jeg sådan set give dem ret i. Er det en du kender (især en ven/ veninde) så er du virkelig en nar, og så er jeg sikker på, at vi godt kan finde en særlig plads i helvede til dig. Men uanset om pigen (eller drengen, for den sags skyld) er en du kender eller ej, så bliver vedkommende stadig rigtig ked af det.

Jeg synes, at man skal holde sig væk fra folk der har en kæreste. Er der en i et forhold man er interesseret i, så bør man først og fremmest undersøge hvilke aftaler vedkommende har med sin kæreste – overraskende mange mennesker lever i et åbent forhold. Er vedkommende ikke det, så styr din libido og find en anden, eller håb at vedkommende går fra sin kæreste.

Utroskab fører aldrig til noget godt og der er altid nogen der bliver ked af det. Det er selvfølgelig den utro part der bærer den primære del af skylden – men du har også et ansvar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i sort og hvid