Jo, det er også dit ansvar

For første gang træner jeg ikke for udseendet

IMG_8162

For et par år tilbage var min primære motivation for at træne mit udseende. Jeg ville gerne være tyndere, have en flad mave og en lav fedtprocent. Det får jeg ikke. For jeg gider ikke at spise vildt sundt (læs mere om det HER).

Forleden gik det op for mig, at jeg faktisk ikke har tænkt over træningens påvirkning på min krop i lang tid. Jeg har ikke engang en vægt derhjemme, for jeg er egentlig ligeglad. Jeg står ikke længere og studerer mine mave- og armmuskler i spejlet.

I stedet går jeg op i om jeg kan løfte mere end gangen før. Om jeg er blevet hurtigere, mere udholdende og om min teknik er blevet bedre. Og så går jeg især op i, om mine bar-øvelser er blevet bedre. For dem vil jeg rigtig gerne mestre.

For nu træner jeg fordi jeg synes sporten er sjov. Fordi jeg gerne vil være en god crossfitter. Ikke fordi at jeg gerne vil være tynd – og faktisk i virkeligheden heller ikke fordi jeg gerne ville være sund. Det der med at være ”sund” interesserer mig egentlig ikke vanvittigt meget. For hvis det gjorde, ville jeg ikke drikke mig fuld hver uge og spise en masse junk-food. Jeg træner fordi jeg elsker at bevæge mig, og fordi jeg godt kan lide at føle mig stærk og i god form. Fordi jeg ikke kan forestille mig et liv uden bevægelse!

Det er virkelig en fantastisk følelse det der med, at man ikke længere går så meget op i ens krops udvikling. Og så endda helt uden at lægge mærke til det! For der er simpelthen ikke noget mere drænende end hele tiden at holde øje med om vægten har rykket sig et par 100 gram, eller om man måske har fået lidt mere eller mindre fedt på inderlårene. Det synes jeg i hvertfald ikke.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jo, det er også dit ansvar