Jeg bliver så vred!

Jeg fylder rundt!

Om kun 11 dage fylder jeg 20 år! Jeg må jo nok indrømme, at jeg er nået op i den alder, hvor en fødselsdag ikke er noget vanvittigt stort. Men jeg glæder mig nu alligevel. Jeg skal holde to fødselsdage. Én fredagen før min fødselsdag, hvor jeg har inviteret nogle forskellige venner til fest. Og så én i slutningen af September, som er en stor parmiddag, med seks par. Jeg glæder mig rigtig meget til begge to. Jeg har frabedt mig gaver til dem begge, da jeg egentlig ikke rigtig ser festerne som ”fødselsdage”, mere som en god anledning til at drikke en masse øl med gode venner. Men min mor og Mads slipper fandme ikke for at give mig en gave! Så jeg har selvfølgelig lavet en ønskeliste. Den er meget præget af, at jeg er virkelig bidt af træning for tiden.

ønskeliste

AFFILIATE: 1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER 7/ HER 8/ HER 9/ HER 10/ HER

Derudover ønsker jeg mig fred i verden, massere af penge, et livsforbrug af lasagne og hvis der er nogen der har fundet min værdighed på en eller anden bar i København, så vil jeg også meget gerne have den igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bliver så vred!