Bør vi sænke SU'en?

Jeg danser, som om ingen kigger

dans1

Det er sjældent, at jeg går i byen. Men når jeg gør, undrer jeg mig altid over folks måde at danse på. Det ligner aldrig rigtigt, at folk har det sjovt. De står bare og tripper lidt til musikken og forsøger at se pæn ud.

Jeg har skrevet om det før – men jeg fatter det simpelthen ikke. Hvis du er taget ud for at have det sjovt – så hav det dog sjovt! Det kan vel næppe være sjovt at stå og trippe og se sur ud.

Når jeg danser, danser jeg bogstaveligt talt, som om ingen kigger. Og det er mega grineren. Selvom mine veninder nok nogle gange har været lidt flove over mig 😛

Jeg er slet ikke i tvivl om, at der til flere fester er nogen der har kigget på mig og tænkt ”hvad fanden er det hun laver”… For lad os bare være ærlige, dans er ikke altid kønt. Jeg er faktisk en ganske fortrinlig danser (hvis jeg selv skal sige det) – men ikke altid efter en god mængde øl….. Selvom det nok i virkeligheden er det, hvor jeg virkelig føler, at jeg er god. But no.

Generelt synes jeg, at man bør tænke lidt mindre over hvad andre tænker og så bare give den gas – hvis det er det man har lyst til, altså. Jeg skal slet ikke være dommer over, om der reelt er nogen der synes det er sjovt at stå og trippe. Men hvis man har lyst til at smide tøjlerne lidt – så synes jeg sgu, at man skal gøre det. Så må folk tænke hvad de vil.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

2 kommentarer

  • Smid tøjlerne – jeg er fan af dit budskab! Danskere er blevet for snobbede og glemmer lidt at have det sjovt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bør vi sænke SU'en?