Vi danske unge er møgforkælede

Hvorfor taler crossfittere ikke om andet end crossfit?

IMG_8154

Det er en alment kendt ting, at folk der dyrker crossfit taler ufatteligt meget om crossfit. I kender måske joken ”An atheist, a crossfitter and a vegan walks into a bar. I only know because they told everyone within two minuts” – og det er rigtigt nok.

Jeg har virkelig fanget mig selv i at være bedrevidende på rigtig veganermanér, efter jeg er begyndt at dyrke crossfit. I ved, veganere som altid skal belære folk om, hvor sundt og godt for dyrene og miljøet det er, ikke at spise animalsk. Alle andre synes, at det er pisse irriterende – men de har jo faktisk ret.

Jeg forstår dem godt. For de synes virkelig, at de har fundet ”den rigtige vej frem” – og det vil de gerne fortælle alle andre om. Også selvom de godt ved, at de nogle gange er pænt irriterende. Sådan har crossfittere det også – selvom det selvfølgelig overhoved ikke er det samme.

Efter jeg er startet til crossfit for snart tre måneder siden, kan jeg ikke lade vær med at tænke ”tænk, at jeg har brugt så mange timer i det intetsigende fitnesscenter”. Crossfit er i min optik tyve tusinde gange sjovere og hårdere, og langt mere vanedannede og udfordrende end fitness. Jeg tror virkelig, at rigtig mange mennesker som normalt dyrker fitness, ville få den samme ”åbenbaring” som jeg fik, da jeg begyndte at træne crossfit. Derfor kan jeg godt blive lidt for ”skulle du ikke til at dyrke noget crossfit”-agtig, selvom det måske er ret irriterende.

Og ja – så taler man meget om det fordi det er noget man går op i og synes er sjovt. Det er jo ret naturligt gerne at ville tale om sine interesser. Jeg tror egentlig ikke, at crossfittere taler meget om crossfit fordi de gerne vil ”blære” sig, men fordi de elsker det – og derfor også elsker at tale om det.

Jeg er helt klar over, at crossfit ikke er for alle. Men jeg vil virkelig anbefale crossfit til alle som synes det er sjovt at udfordre sig selv, og ikke har noget imod at løfte tungt og blive lidt beskidt.

1 2

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi danske unge er møgforkælede