Jeg er ikke akademiker - og jeg hader det

Sukkerfri is – go eller no go?

IMG_8492 IMG_8493

Jeg elsker alt hvad der er usundt. Burgere, pomfritter, pizza, slik, is – ja, alt! Men jeg vil helst ikke ligne Amin Jensen, og derfor forsøger jeg ofte at finde nogle lidt sundere alternativer til mine usunde favoritter. Eksempelvis erstatter jeg ofte pomfritter med bønnefritter eller laver burgere kun med underbollen – og så i grov version.

I går da vi var ude og handle faldt jeg over disse is fra EASIS. Jeg har set dem før, og har længe haft lyst til at prøve dem – så de røg i indkøbskurven.

Vi tog én i går aftes – selvom Mads var lidt skeptisk overfor konceptet. Og jeg må sige, at de er over alt forventning. De smagte ikke ”sundt” – de var super lækre, og ikke langt fra en Magnum. Chokoladen var meget mørk, og havde måske en lidt spøjs konsistens. Men det var super lækkert, og er virkelig et godt sundere alternativ!

Isen er ikke tilsat sukker og indeholder kun 165 kalorier pr. is. Til sammenligning er der 260 kalorier i en magnum classic, så der er altså nogle kalorier at spare. Og når smagsforskellen ikke er den store – hvorfor så ikke?

Isen kan købes i de fleste fødevarebutikker og du kan læse meget mere om den HER.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke akademiker - og jeg hader det