Hvad betyder det at elske nogen?

Ting der seriøst skal stoppe #6

Det er længe siden, at I har fået et skud bitching og bitterhed herfra. Denne gang er det med SoMe-tema, for der er så uendeligt meget, man kan være bitter over på de sociale medier <3

1. Folk der både sender dig et snap OG lægger det på deres mystory

Du må simpelthen bestemme dig. Vil du sende dit snap ud til alle dine snapvenner personligt, eller vil du lægge det på din mystory? Jeg gider ikke BÅDE modtage dit snap OG se det på din mystory… Make a fucking choice.

2. Piger der kommenterer ALLE hinandens billeder på Instagram

Jeg kan mærke, at jeg får en lille smule brækfornemmelse over de der typer veninder, som skal kommentere ALLE hinandens Instagram billeder, med kommentarer som ”Omg så smuk!”, ”Ej du er bare så lækker” eller ”piiift en babe”. Jeg tror alle har fattet nu, at I synes hinanden er lækre.

3. Folk der bruger hashtags på en privat Instagram

Hvornår fatter folk, som har en privat Instagram, at hashtags ikke fucking fungerer, når din profil er privat? Det giver ikke nogen mening at bruge det – stop det!

4. Folk der deler fake konkurrencer på Facebook

Vi har nok alle lagt mærke til de store virksomheder som eksempelvis Chanel, som pludseligt opretter en ”dansk profil” og en dertilhørende konkurrence. Det lugter flere kilometer væk af snyd, og alligevel hopper alt for mange spader i fælden. NEJ, du kan ikke vinde fem Chanel-tasker, lad nu vær med at dele dem.

5. Folk der ikke kan finde ud af nutids r’er

Jeg er med på, at man kan lave en tastefejl engang imellem. Det gør jeg også selv. Men der er simpelthen for mange mennesker i det her land, som SLET ikke har styr på nutids-r’er. Især på de sociale medier. Der må simpelthen være et grammarpolice der kan straffe dem!

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

6 kommentarer

 • K

  “Der må simpelthen være et grammapolice der kan straffe dem!” Ved ikke om det er en ironisk fejl med vilje, men grammar staves med r til sidst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Haha, ja det er der en del der har kommenteret. Det er sgu pinligt – og jeg har i øvrigt lige fået det rettet 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soph

  Åh 5 og 6’eren. Jeg bliver seriøst mere eller mindre vanvittig af dem.

  Med konkurrencerne: Altså hvor naiv kan man være. Hvor sandsynligt er det, at et etableret mærke som Chanel kun har 5000 likes???
  og 6’eren: Mine øjne bløder når jeg ser det. Det undrer mig også, at folk omkring de 30 kan sidde og have problemer med det

  Spot on, endnu engang Freja. Det er god læsning for alle os “bitre” mennesker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hashtags på privat Instagram GIVER mening, hvis de er meget personaliserede. Så kan man nemlig selv finde alle sine billeder med det hashtag igen. Men nej, #ootd giver ikke mening – men gør det nogensinde det? I øvrigt kan man jo godt være en af dem, som skifter lidt imellem at have privat og offentlig profil…:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Det har du faktisk ret i, det har jeg ikke tænkt på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad betyder det at elske nogen?