Jeg er ikke for fin til sladderjournalistik

Hvorfor blogger jeg?

IMG_8039

… Er et spørgsmål jeg af og til stiller mig selv. Hvorfor bruger jeg egentlig så meget tid på at krænge mit hjerte ud på internettet?

Min hverdag er i forvejen presset. De timer jeg bruger på bloggen, er timer jeg snildt kunne bruge på alt muligt andet. Ja, det er et job, som jeg tjener penge på. Men hvis man gør min fortjeneste op i timer, så er det en virkelig dårlig timeløn.

Så det er hverken fordi jeg keder mig, eller for pengenes skyld.

Som enhver der kender en smule til mig ved, så kan jeg simpelthen ikke holde min kæft. Jeg tænker enormt meget over tingene, og har en holdning til stort set alt. En holdning, som jeg slet ikke kan holde ud ikke at dele.

Før jeg fik bloggen skrev jeg enormt mange debatindlæg i diverse aviser – primært Politiken. Dertil brugte jeg min facebookprofil meget, hvilket jeg i øvrigt stadig gør. Jeg blev lidt træt af, at jeg altid skulle forbi en debatredaktør, hver gang jeg skulle have bragt noget i avisen. Selvfølgelig skal man det – for de kan jo ikke bringe alt det lort de får ind af postkassen. Men jeg ville gerne have et sted, hvor jeg kunne skrive frit. Og et sted hvor jeg også kunne skrive alle de ting, som ikke liiige passer ind i avisen.

Facebook fungerer selvfølgelig rigtig godt til at dele sine tanker og holdninger. Men jeg ville gerne have et sted, hvor jeg kunne skrive lidt længere og dybere, og det synes jeg ikke helt fungerer lige så godt på Facebook.

Og så fik jeg en kontrakt med Bloggersdelight – hvilket jo er en fantastisk mulighed!

Jeg har rigtig mange mennesker der læser med hver måned. Over sommeren har mine læsertal godt nok faldet, men det sker for de fleste hver sommer. Jeg hører bestemt ikke til en af de mest læste på Bloggersdelight. Men jeg forsøger heller ikke at måle mig med nogen af de andre. For mit segment er formentlig et lidt andet, end mange af de andres. Mine læsere er (så vidt jeg ved) primært folk der er politisk aktive eller har en interesse for politik eller samfundsforhold. Og det segment er bare slet slet ikke lige så stort, som dem der læser mommyblogs eller modeblogs.

Udover at have en platform, hvor mange læser med, er det også en platform som har givet mig enormt meget taletid. Grundet bloggen er jeg kommet i radioen tre gange, har lavet interview med ungdomsbladet Gotha, er blevet spurgt om jeg vil deltage i flere tv-programmer (som jeg dog har takket nej til), skrevet indlæg til Kommunen og meget mere. Muligheder som jeg ellers ikke havde haft, og som jeg er rigtig glad for og stolt af.

Sidst men ikke mindst, har bloggen givet mig gode oplevelser og ikke mindst nye venner og bekendte. Der er et stort community omkring blogging, hvor sammenholdet er rigtig godt. Gennem bloggen og diverse events, har jeg mødt rigtig mange søde mennesker, som jeg er glad for, at jeg har mødt.

Jeg elsker at have bloggen, jeg elsker at bruge tid på det og jeg elsker, at så mange af jer følger med! Jeg er virkelig taknemmelig over den mulighed jeg har fået og jeg håber, at I nyder at følge med på bloggen bare en brøkdel så meget, som jeg nyder at skriv den.

10 kommentarer

 • Emma

  Jeg elsker at følge med herinde! Selvom vi politisk ikke er helt enige, er det rart at kunne læse politiske, og bare generelt samfundsorienterede blogindlæg, ind i mellem de mange mode-, skønheds- og “altmulig”-blogs, jeg også følger med i 😉 Du får mig i hvert fald ofte til at sætte tankerne i gang, og tage stilling til relevante debatter – i like. Så bare fortsæt det gode arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Din blog er interessant! Jeg synes virkelig, at det er en fornøjelse at læse dine indlæg hver gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Hvor er du sød <3 Det er jeg virkelig glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa Lange

  JEG ER VILD MED DET HER!

  Freja – når vi sagde at tage tingene til debat, så var det jo ikke liiiiiiige det her børnehave-niveau vi mente. Men hvis det er der man befinder sig…. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jes Møller

  *Grabs popcorn*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria justesen

  Du stinker som blogger 🙂 burde bare holde mund. Du tror du er så bedrevidende 😉 lille barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Søde Anna, jeg kan se på din IP-adresse, at det er dig der skriver. Så du behøver slet ikke skrive under et andet navn, når du vil svine mig til. I øvrigt tror jeg, at du har misforstået ordet bedrevidende.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke for fin til sladderjournalistik