Jeg ville ikke have noget imod at bo hjemme

Det er okay at være pinlig

IMG_8443

I kender formentlig alle de der øjeblikke, hvor man slet ikke kan være i sin egen krop af ren flovhed. Det gør jeg i hvertfald. Faktisk synes jeg at pinlighed er en af de værste følelser man kan overhoved kan føle.

For en uge siden havde jeg en ret pinlig oplevelse. Jeg var på Ungdommens Folkemøde, som er et nyt årligt arrangement i Søndermarken for folkeskole- og gymnasieelever. Radikale Venstre havde en stand, som jeg havde en vagt i og derudover skulle jeg være med til at facilitere en workshop.

Det var en varm dag, så jeg havde en rigtig fin, kort hvid nederdel på med mange lag. Efter workshoppen gik jeg på toilettet. Det skulle gå lidt stærkt, da jeg skulle tilbage til teltet for at pakke sammen.

Jeg gik tilbage til teltet sammen med en anden pige. Cirka 10-15 meter fra toilettet blev jeg nærmest overfaldet bagfra. En pige og en dreng, som tydeligvis er lidt chokerede og flove på mine vegne, informerede mig om, at min nederdel ikke sad heeeelt som den skulle

Min nederdel havde simpelthen rullet sig op, og sad fast i mine underbukser. Så alle folk i Søndermarken havde frit udsyn til min bagdel.

Det sjove ved den oplevelse var, at jeg faktisk ikke rigtig syntes, at det var så pinligt. Ja, objektivt set var det virkelig flovt. Det var lige til et billede på Anders Hemmingsens instagram. Men jeg tænkte næsten mere på, hvor sjov en historie det egentlig var, end på at det var pinligt at folk havde set min numse.

Det er sgu okay at være lidt pinlig nogle gange. Jeg ved, at det er nemmere sagt end gjort, men jeg tror virkelig man skal embrace de pinlige situationer, i stedet for at skamme sig over dem. Man må grine lidt af sig selv, og huske på, at alle mennesker roder sig ud i pinlige situationer. Og så selvfølgelig fortælle alle de pinlige historier, så andre kan have det sjovt på ens bekostning 😛

Se en video om det mest pinlige øjeblik i mit liv HER, eller læs om tre pinlige situationer på min vogntur HER.

IMG_8438

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ville ikke have noget imod at bo hjemme