Vi skal fandme ikke have kønsneutrale toiletter

Jeg vil giftes og have børn

IMG_8085

Jeg vil gerne giftes og have børn. Det er måske lidt en clickbait-overskrift, for jeg mener trods alt ikke lige nu. Men en dag!

For få år siden levede jeg i den overbevisning, at jeg skulle være single for altid. Jeg ville være karrierekvinde uden børn, og leve sex and the city-livet. Sådan tror jeg mange unge piger har tænkt.

Det liv tiltaler mig overhoved ikke længere. Der findes mange skide seje single-karriere-kvinder. Jeg tror bare, at jeg ville blive rigtig ensom, hvis det var mig. Jeg har virkelig brug for, at der er nogen at komme hjem til, og jeg kan slet ikke forestille mig ikke at skulle få børn!

En af mine veninder er gravid og har faktisk termin i dag! Jeg synes bare det er så skønt at følge med i, og jeg bliver mere og mere fascineret over, hvad det egentlig er kroppen den kan. Jeg har altid været lidt bange for det der med at føde og tænkt, at ni måneder uden alkohol og kaffe lyder vanvittigt stramt. Men nu glæder jeg mig virkelig til, at jeg en dag skal mærke liv indeni mig.

Jeg har nogle gange leget med tanken om at blive ung mor. Der er mange praktiske ting ved at få børn mens man studerer. Men for at være helt ærlig, så er jeg bare slet slet ikke klar til det. Jeg er slet ikke færdig med at være ung og dum.

Men det kommer til at ske en dag. Både ægteskab og børn. Om det bliver med Mads vil tiden vise. Som jeg tidligere har skrevet om, er hverken Mads eller jeg typerne der går og lægger store planer for en fælles fremtid. Vi elsker hinanden nu, og det er fantastisk. Men om vi kommer til at være sammen for evigt, det aner vi af gode grunde ikke. Men selvfølgelig håber jeg da på det.

Mange i dag ser ægteskabet som en ligegyldig foranstaltning. ”Det er jo bare nogle papirer der skal ordnes”. Dér er jeg nok lidt den håbløse romantiker. Jeg drømmer om et rigtigt bryllup med lækker middag og hvid kjole. Jeg synes det er en smuk ting, og så er det da bare en skide god undskyldning for at holde en kæmpe fest!

Og så er der da selvfølgelig også nogle praktiske ting forbundet med ægteskabet. Hvis man har børn er man sikret bedst arvemæssigt, hvis man er gift. Men det skal selvfølgelig helst ikke være årsagen til, at man bliver gift. Det er i hvertfald ret uromantisk.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal fandme ikke have kønsneutrale toiletter