Gæsteblogger // Fordomme om DF'ere

I uge 39…

Skærmbillede 2016-10-02 kl. 17.32.04

…Var jeg småsyg om mandagen, og brugte hele dagen på at se den gamle danske krimiserie ”Ørnen”.

…Blev jeg boret i to huller, og det gik op for mig, at tandlægebesøg gør væsentligt mere ondt på bankkontoen end i tænderne.

…Brugte jeg en hel eftermiddag på Radikal Ungdoms sekretariat for at fejre vores generalsekretærs et års jubilæum, og sige farvel til vores kommunikationsmedarbejder.

…Tog jeg en bycykel hjem, hvilket faktisk var en rigtig god oplevelse! Motor på cykler er generelt undervurderet.

…Var Mads også syg om tirsdagen, så vi måtte aflyse en aftale med et vennepar, som vi havde haft flere måneder i forvejen. Lidt træls. Nu var vi lavet en ny aftale om halvanden måned.

…Var jeg i Vejle for at holde et oplæg om radikalisering for Radikal Ungdom Vejle. Skide hyggeligt, men det føles nu lidt underligt at sidde to timer i tog, for at holde et kort oplæg, for så at tage direkte hjem igen.

…Oplevede jeg noget vildt underligt i toget til Vejle. En mand kom og spurgte (på dansk) om han måtte sidde på sædet ved siden af mig. Jeg sagde selvfølgelig ja. Cirka en time efter, kunne kvinden der sad overfor os ikke finde sin jakke. Så hun stod og ledte efter den, lidt febrilsk, på hylden over sædet. Pludselig udbrød manden ved siden af mig ret voldsomt på gebrokkent engelsk: ”Your jacket is not there! Stop touching my bag”. Alle i kupéen blev lidt forskrækket over hans pludselige udbrud, og jeg underede mig. For havde han ikke lige talt dansk? Jeg blev i tvivl om hvorvidt han egentlig overhoved havde talt dansk. Indtil jeg så skulle ud, og han spurgte mig (på perfekt dansk): ”Skal du af her?”. Fandme en underlig oplevelse…

…Holdt jeg forsinket fødselsdags-parmiddag om fredagen, hvilket var skide hyggeligt og resulterede i kodyle tømmermænd om lørdagen.

…Brugte jeg hele lørdagen på at se ”24 timer”, hvilket er en fantastisk serie! Men jeg er sgu lidt sart, og når der dør tyve mennesker i hvert afsnit og jeg ser ti afsnit, så kører der alt for mange tanker rundt i mit hoved hvilket resulterede i, at jeg lå vågen hele natten og kun fik én times søvn.

…Var jeg på loppemarked i Studenterhuset med min veninde, Tine. Fik solgt for ca. 400 kroner (forfærdelig timeløn) men det var hyggeligt, og jeg fik doneret en masse til Røde Kors. Så det var en succes! På trods af, at jeg var vanvittigt træt. Billedet i indlægget er i øvrigt fra den loppemarkedstur. Og loppemarkedet i studenterhuset kan i øvrigt klart anbefales!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger // Fordomme om DF'ere