Once a cheater, always a cheater - eller?

Jeg har skiftet holdning

alle-er-sin-egen-lykkes-smed

For halvandet år siden havde jeg dette indlæg i Politiken. Jeg havde aldrig selv fået hjemmeboende SU (læs mere om det HER), og syntes det var noget så trættende at høre folk brokke sig over en ydelse, som de selv modtog.

Det er jeg sådan set stadig, for det er jo ret paradoksalt. Men jeg er ikke enig i dette indlæg længere.

Jeg ved ikke, om jeg selv er en af de typer, jeg raser over i dette indlæg. Jeg er ikke for afskaffelse af SU’en, men jeg ser det heller ikke som et helligt område, som man absolut ikke må skære på. Så det kan man vel på en måde godt sige.

Hvorfor er jeg ikke enig i det længere? Fordi jeg godt kan forstå, at man lever efter de regler og det system, der nu engang er i samfundet – indtil man selv får lavet det om. Jeg forventer jo heller ikke, at socialister betaler mere i skat eller at folk der er for privatisering af sundhedsvæsnet udelukkende benytter sig af privathospitaler. Det giver simpelthen ikke mening.

Jeg vil have dyb respekt for unge mennesker som fravælger udeboende SU. Det ville være katastrofalt for min økonomi. Men jeg synes det er fedt og idealistisk, at man gør det. Men jeg synes ikke (længere), at folk er dobbeltmoralske, hvis de modtager SU.

Jeg skifter tit holdning til ting. Det kan virke dumt, og som om man ikke har tænkt nok over tingene, inden man skrev dem. Sådan ser jeg nu ikke på det. Hvis man mener det sammen hele livet, så har man da levet et ufatteligt kedeligt liv. Jeg er glad for, at jeg hele tiden får nye input og indtryk, og hele tiden bliver klogere. Gid der også var plads til, at politikere kunne gøre det samme.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Once a cheater, always a cheater - eller?