Derfor bør du tage cyklen

Sjældent er jeg blevet så forarget

skaermbillede-2016-10-14-kl-09-03-04

Gud må vide, at jeg ikke er enig med Fie Laursen om alt. Jeg synes hun har taget mange forkerte valg, og jeg er bestemt ikke enig i hendes måde at drive en blog på.

Men i går blev både hendes private facebook, fanside og snapchat hacket. Hendes private facebook er fyldt med Donald Trump videoer, og hendes fanside er fyldt med hendes private ting. Videoer og billeder i undertøj etc., sammen med ufatteligt ondskabsfulde tekster.

Med Fies historik kunne man godt mistænke hende for, selv at være skyld i det med et ønske om opmærksomhed. Men det er jeg virkeligt ikke denne gang, fordi det her hackerangreb er simpelthen så ondskabsfuldt.

Det er helt tydeligt, at dem der har hacket hende er fuldstændig uden moral og udelukkend er ude på at gøre hende ondt. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan man kan hade et menneske så meget. Man kan være uenig med en person, eller synes, at de tager forkerte valg. Men at gå så vidt, som at hacke dem for at gøre grin med dem og udstille dem? Det er jo fuldstændig vanvittigt.

Jeg vil ikke dele de ting de har postet, for jeg vil ikke være medvirkende til at dele Fies private ting. Men I kan se, hvad det er for en ondskabsfuld tone tingene er skrevet i, i postet ovenfor.

Jeg er virkelig ked af, at nogen mennesker har så lidt respekt for andre menneskers digitale privatliv. Et hackerangreb er en kriminel handling, som i mine øjne ligger på lige fod med et tyveri i ens private hjem. Dertil er jeg ked af den holdning, at hvis man er en offentlig person ”så er man selv uden om det”, hvis man bliver behandlet dårligt, latterliggjort eller svinet til.

Jeg håber virkelig, at Facebook reagerer hurtigt og får slettet de her ting, og så håber jeg at gerningsmændene bliver fanget og stillet for en dommer. Jeg ved ikke, hvordan man efter retspraksis dømmer den slags. Men jeg synes, at man i en fortsat digitaliseret verden bør se meget alvorligt på den slags.

2 kommentarer

  • Ej nej nej! Hvad fanden er det der sker for folk. Jeg er bestemt heller ikke Fie-fan, men der fanme grænser for, hvad andre mennesker “selv er skyld i”. Øv øv, jeg håber det er fjernet. Hvor er det dog bare synd for den stakkels pige 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor bør du tage cyklen