Sjældent er jeg blevet så forarget

I uge 41…

skaermbillede-2016-10-16-kl-20-02-19

…Holdt jeg oplæg over skype for Radikal Ungdom Viborg-Silkeborg. Det var pænt lækkert ikke at skulle hele vejen til Viborg, men det var også noget upersonligt at holde oplæg over en skypeforbindelse.

…Afgik min engelsklærer fra folkeskolen ved døden. Jeg opdagede det helt tilfældigt, og nåede heldigvis at få sendt en blomst afsted med 12 andre fra min gamle folkeskoleklasse. Må hun hvile i fred.

…Gik jeg ned i vaskekælderen for at sætte en vask over lige efter jeg var kommet hjem fra træning. Da jeg stod dernede kom jeg i tanke om, at det ville være smart også at vaske de bukser jeg havde på, nu jeg var igang. Jeg stod to minutter og overvejede om jeg skulle smide dem i og tage chancen og løbe op i lejligheden i underbukser. Men jeg vurderede, at min sociale situation i ejendommen simpelthen ville blive forulempet for meget, hvis jeg blev opdaget. Så dem må jeg vaske en anden gang…

…Var jeg nede og pante maaange ugers pant. Jeg synes simpelthen det er så akavet at komme gående med en KÆMPE pose flasker ned af mondæne Gammel Kongevej i mine joggedrenge som en anden hjemløs.

…Købte jeg en plade marabou (til mit forsvar kun den lille 87 grams plade) da jeg var nede og pante og åd den på 10 minutter da jeg kom hjem.

… Gjorde jeg præcis det samme dagen efter. Minus panten.

…Lavede jeg super sund mad en aften, fordi jeg havde dårligt samvittighed over, at vi havde spist usundt et par dage. Så gik jeg ned og blandede slik bagefter. Der skal jo være balance i tingene…

…Blev Fie Laursen udsat for et hackerangreb, som jeg skrev et blogindlæg om, og som hun delte. Hold nu kæft hun må have mange læsere. For det at hun delte det, resulterede i, at jeg havde en dag med VANVITTIGE læsertal!

…Overvejede vi at tage til kulturnat, men endte med at blive hjemme på sofaen med hjemmelavet pizza og vild med dans. Skøn fredag <3

…Fik jeg efterårsferie! Wuhuuu!

…Havde min gode ven og jeg ”alene-dag”. Vi startede dagen med at spise frokost hos mig og så noget hyggeligt tv, så tog vi til ølsmagning på Brewpub, derefter ud og spise og til sidst ud og drikke øl. En skøn aften, som naturligvis endte på macdonnalds klokken tre.

…Var jeg til møde hele søndagen, med pænt meget søvnunderskud. Alligevel var det super hyggeligt, fordi Radikal Ungdom har verdens skønneste politiske udvalg <3

4 kommentarer

 • Malle

  Fie har delt screenshot, hun har 3 millioner visninger om måneden hvilket gør hun slår mascha vang og er da marks største blogger, har også hørt hun tjener 120.000 om måneden på blog, youtube og Instagram sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   ahhhr… Hun har én gang, dengang hendes blog var VILDT meget i medierne osv, vist at hun havde 1 million visninger på en måned. Men det tvivler jeg mærket stærkt på, at hun har hver måned. Og som blogger kan jeg godt love dig, at hun bestemt ikke tjener 120.000 om måneden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øl-smagning skaaaal afsluttes med McD 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjældent er jeg blevet så forarget