Jeg er så fucking træt af dårlig service

Min evne til at gøre mig selv umådeligt upopulær

img_7929

Det er faktisk næsten lidt en præstation, så god jeg er til at gøre mig selv upopulær.

Jeg har altid været sådan én der deler vandene. Enten synes man jeg er mega nice, ellers synes man, at jeg er røv hamrende irriterende.

Det skyldes blandt andet, at jeg fylder enormt meget. Jeg taler meget og jeg taler højt. Det er der nogen mennesker der bliver enormt irriteret over, og det kan jeg ikke bebrejde dem. Så er jeg nok bare ikke deres kop te.

Dertil skyldes det, at jeg godt kan lide at provokere. Det ses blandt andet i mine politiske facebookopdateringer. Jeg synes egentlig selv, at jeg er et ret reflekteret menneske, men mine facebookopdateringer bliver ofte meget firkantede. Det gør de fordi, at jeg synes det har en federe effekt, og fordi jeg elsker den provokation der ligger i det. Det er der mange der ikke kan lide.

Jeg kan også godt lide at tage det ledige standpunkt. Hvis jeg diskuterer politik med min meget højreorienterede kæreste, så påtager jeg en mere venstreorienteret holdning, end jeg ellers ville have. I samfundsfagsundervisningen på mit meget venstreorienterede hold, tager jeg ofte udgangspunkt i et mere liberalt synspunkt, end jeg normalt ville have. Jeg ved ikke hvorfor, jeg synes bare, at det er sjovere.

Og så er jeg bare rigtig dårlig til at holde min kæft. Jeg siger stort set altid hvad jeg mener, og jeg siger det altid sådan ret meget ud af posen. Jeg kan godt nogle gange få sagt ting lidt for lige ud, hvilket helt klart godt kan irritere og måske endda såre folk. Det skal jeg selvfølgelig passe på med.

I min folkeskoleklasse var der folk der ikke kunne lide mig, i min gymnasieklasse var der folk der ikke kunne lide mig, i Radikal Ungdom er der folk der ikke kan lide mig, på mit studie er der folk der ikke kan lide mig og i blogland er der folk der ikke kan lide mig. Men jeg må ærligt indrømme, at det ikke generer mig.

For når folk ikke kan lide én, så betyder det jo, at man har rørt et eller andet i dem. Og det er da egentlig ikke så skidt endda.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

2 kommentarer

  • Soph

    Måske gør du ofte dig selv upopulær, men vi er fandme mange, der synes at du er røvsej! Og et utrolig intelligent, sjovt og velformuleret menneske.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så fucking træt af dårlig service